Sadysta

Captivity
2007
4,8 12 tys. ocen
4,8 10 1 11799
4,5 2 krytyków
Sadysta
powrót do forum filmu Sadysta

Roland Joffe z tego co wiem, jest dobrym reżyserem. Zrobił między innymi "Misję" z Robertem deNiro i muzya Ennio Morricone i "Pola Śmierci" z kilkoma aktorami, m.in. Johnem Malkovichem i muzyką Mike oldfielda... Ale ten film... Dużo osób zauważa podobieństwo do Piły, ja jednak czytałem w internecie opinie osób, który już widziałt film (??? jak to możliwe ???), ze nie jest wcale krwawy. Zwiastun na youtube.com (nieoficjalny chyba) wydaje promować rzeczywiście krwawy thriller w stylu Piły. Może jednak dostaniemy dobry thriller psychologiczny w stylu..nie wiem... Siedem czy czegoś w tym rodzaju. Żeby w każdym razie nie wyszła rzecz z gatunku gore... Ale w każdym razie nie sądze zeby ten film był odpowiedni dla osób w wieku (uwaga!) 12 lat :)
Scenariuszem zajął się pdobno ziom od "Telefonu" i "Komórki". Komróki nie widziałem ale Telefon owszem i uważam za świetny... więc ..no cóż..zobaczymy...byleby nie zepsuli.. filmu i..opnin rezysera (?).... :)

davemaster

mam nadzieje, iz nie bedzie to kopia pily i jesli bedzie w polskich kinachs ie wybiore;]

Sachi

krwawy? trailer wcale na to nie wskazuje;]

sorki, ale musialam to dopisc;P