PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=224807}

Sadysta

Captivity
2007
4,8 12 tys. ocen
4,8 10 1 11796
4,5 2 krytyków
Sadysta
powrót do forum filmu Sadysta

Jak przeczytałem o filmie w Newsweeku to postanowiłem odrazu go obejrzeć. Pisali tam o znęcaniu się nad kobietą, itd. a tu wyszło że co?? grr. poruchali się trochę jak w każdym filmie bo inaczej się teraz nie sprzeda bez seksu, poźniej pobawili w Toma i Jerrego i koniec;/

3/10

Bartek17

heheheco do seksu to sie zgodze, bez niego filmy bylby nie do sprzedania przy ich jakosci :P a powaznie mowiac, to nie widzisz znecania sie nad kobieta w tym filmie?

dorol

no dla mnie żeby móc ten film nazwać sadystą trzeba czegoś wiecej, kobieta była jedynie uwięziona [taka jest kolej rzeczy każdej babki :PP]

Bartek17

No jezeli zmienianie ubran nazywasz znecaniem, to sie zgodze :-)
Film slaby, liczylem, ze bedzie przynajmniej trzymal w napieciu a tu lipa, do gatunku mozna rownie dobrze dopisac komedia, normalnie browarem malo sie nie zadlawilem, ze smiechu, jak Elisha uciekala w domu i zaczela zastawiac te drzwi, normalnie wymieklem. Do filmu lepiej pasowal, by tytul 'Projektant', bo jaki inteligentny sadysta przetrzymywalby kogos i kazla mu sie w lachy przebierac, to rewia mody, czy thriller, bo jak dla mnie to raczej to pierwsze wyszlo. Ogladac tylko jezeli naprawde nie macie juz nic lepszego do roboty. Dla mnie max 4/10.

TeleManiac

albo oglądać żeby później powiedźieć ze to kicz ;]

Bartek17

Gdybym nie ogladal, to bym sie nie wypowiadal :-)