Nie wiem skad biora pieniadze na takie gówno!!!!!!!!!! Reżyser idota, scenogra debil, producent-desperat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GGGGÓÓÓÓWWWWWWWWNNNNOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!
Panie Czacha, niech Pan spojrzy na coś, co ma nick "tweety34", a wypowiedział się w temacie: http://www.filmweb.pl/topic/758550/mocne+7+na+10.html właśnie też nie wiem skąd biorą na to finanse, chyba sami się zrzyucili na ten film, bo: "Reżyser idota, scenograf debil, producent-desperat". Jak ktoś się tego przestraszył, to gratulacje dla widza.
do antilezba
kilka wątków, dużo Twoich wypowiedzi, wszystkie te same, na początek proponuje założyć swój temat a nie ciągle się wpychać gdzie indziej bo trochę to odrzuca, btw rozumiem złość filmem, bo fakt: nie był dobry, ale nie trzeba się z tym wszędzie afiszować i wszystkich obrażac wokoło bo każdy ma swoje zdanie, konstruktywna krytyka mile widziana i koniec, a inne niż to wypowiedzi to tylko warcholstwo, że się tak wyrażę
i chciałem jeszcze napisać, że reżyser-idiota to chyba trochę za mocne słowa, pan Reżyser zrobił chociazby film "Misja" za który nalezy mu się uznanie i nazywanie go idiotą tylko dlatego że zrobił kupę nie jest chyba rozsądne i na miejscu, to tak jak nazwać Tarantino debilem bo sypnał kasą na Hostel..
pozdrawiam