Sadysta

Captivity
2007
4,8 12 tys. ocen
4,8 10 1 11799
4,5 2 krytyków
Sadysta
powrót do forum filmu Sadysta

Spójrzcie sobie na terminy premiery na świecie i u nas. Zawsze mnie to wkurzało, ze jesteśmy 6 miesiecy w tyle za swiatem, w tym czasie dobre wersje sie zdaza pojawic w necie i bądź tu mądry i czekaj na kina, gdy tymczasem moi znajomi już rozmawiaja o tym filmee..

dorol

Film 1 Marca miał premiere tylko w Anglii, w Stanach i innych państwach będzie 13 lipca. Polska nie jest tak znowu opóźniona...

ocenił(a) film na 5
tom320000

O ile wiem, to 1 marca film miał premierę tylko w Rosji. Wg. IMDB premiera w USA będzie w tydzień po premierze w Polsce (17.08) czyli nie jest aż tak źle.

md7

Wiem chłopaki, rozumiem. Ale czy nigdy was to nie denerwowało, że wasi znajomi już dawno na kompie coś widzieli a wy chcąc być fajni i isc do kina - musicie zagryzać zęby i palce, żeby nie obejrzeć w domu? Może stąd nutka goryczy w mej wypowiedzi.

md7

Wiem chłopaki, rozumiem. Ale czy nigdy was to nie denerwowało, że wasi znajomi już dawno na kompie coś widzieli a wy chcąc być fajni i isc do kina - musicie zagryzać zęby i palce, żeby nie obejrzeć w domu? Może stąd nutka goryczy w mej wypowiedzi.