Powiedzcie mi czego uczy ten film? Bo ja nie wiem. Nie widziałam, ale sama okładka mnie odrzuca :/ Nie ma to jak torturowanie innych ludzi, kreeew i jęki z bólu :/ Nie wiem jak mogą dopuszczać takie badziewia do kina. Coraz gorsze są filmy tego typu - same ochydztwo, zero sensu
to radzę ci jednak obejrzeć ten film - ja co prawda widziałam urywkami ale zdążyłam się zorientować że raczej mało tam krwi - co mnie zresztą zachęca do obejrzenia tego filmu w całości :)
i mam nadzieję że nie jest to typ hostelu bo to rzeczywiście żadnego sensu nie ma
Dla mnie ten film to tortury nudy. Za takie filmy "gore" to ja dziekuje. Jesli w ogole mozna ten film zakwalifikowac do "gore" to juz nawet pila 3 jest dużo lepszym i ciekawszym filmem.
słuchaj, jeśli w filmie są jęki, krew i tortury to odrazu znaczy, że złe fuj i obrzydliwe... no cóż dla niektórych może być to obrzydliwe dla innych wręcz przeciwnie. opis filmu, plakat i pomysł świetny chcę zobaczyć ten film jednak po komentarzach widzę, ze nie mam się spodziewać czegoś świetnego i krwawego. no cóż wielka szkoda :(
No coż dla jednych "Man Behind the sun" to szczyt okrucieństwa, dla drugich takie nędzne filmy, ktore z "gore" mają nie wiele wspólnego jak np: sadysta to przegiecie.
"Powiedzcie mi czego uczy ten film?" jak sam tytul wzkazuje film uczy sadyzmu choc nie ma go duzo we filmie, kilka tortur jest głownie psychicznych krwi zero no moze na poczatku troche i pod koniec (ale nie przez tortury)