Sadysta

Captivity
2007
4,8 12 tys. ocen
4,8 10 1 11799
4,5 2 krytyków
Sadysta
powrót do forum filmu Sadysta

Prosiłbym o tytuły MOCNO sadystycznych filmów, nie potrzebuje jakiejś specjalnie dopracowanej fabuły. Ewentualnie
mógłby być zbliżony do serii "Saw" bądź "Hostel".

Guttural

hmm, może trochę w innym kierunku, ale Ludzka Stonoga? to już bardziej niesmaczny sadyzm :D

horrorstory

Widziałem obydwie części.

Guttural

no to jeśli chodzi o naprawdę mocno sadystyczne to może Cannibal Holocaust, Salo, Guinea Pig, Man Behind The Sun, August Underground, Nekromantik, Oblicza Śmierci. bardziej różnorodnie, może coś ci się spodoba. niektóre bardziej sadystyczne, inne mniej.

horrorstory

Widziałem.

Guttural

no to nie wiem już, gratulacje w takim razie :D

horrorstory

Dzięki za chęć pomocy.

Guttural

funny games

ocenił(a) film na 3
Guttural

Srpski film

adas_tcz_filmweb

Zbyt popularny, żebym nie widział.

Guttural

Visitor Q ?
Ichi the Killer?

Guttural

azjatyckie: Invitation only, Long khong, The Butcher, Seuseung ui Eunhye (Bloody reunion)
oprócz tych franc.-szwajc. Frontiers i franc.-rumunski Oni (Ils)

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Guttural

http://www.filmweb.pl/film/Gurotesuku-2009-506594

Widziałem.

Guttural

najście-francuzki zajebisty

Guttural

Antychryst, ja tego filmu nie ogarnialem i dalem mu 1 ale film w ch** poryty i obrzydliwy wiec moze ci sie spodoba. Albo po prostu wejdz sobie na stronke thatsphucked.com

Guttural

Martyrs.

Guttural

Polecam Ci http://www.filmweb.pl/film/Torturowani-2010-461560
i ja nie oglądałem,ale podobno to http://www.filmweb.pl/film/Elza+-+Wilczyca+z+SS-1975-120666 jest całkiem mocne.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

polszczyzna ojczyzna , gramatyku tępy ;d

użytkownik usunięty
ttrroonnkk

cóż za ironia że tak prymitywne stworzenie ma czelność nazywać mnie tępym

Guttural

lecz się lepiej gościu

astijuj

Dokładnie! Takie filmy powinny być zakazane

Guttural

"Murder Set Pieces", "Philosophy of a Knife", japońska seria "All Night Long" też daje radę

Guttural

przerażające, że mogę codziennie mijać Cię na ulicy... nie wiadomo kiedy styki się przegrzeją i nie rzucisz się na mnie starając się wydłubać oko kijem czy czymś innym... takie filmy powinny być zakazane... ludzie to zwierzęta. Na drzewa powinni wrócić... masakra.

martynique_90

To by z drzew skakali i oczy wydłubywali.

A tak poważnie - twoja wypowiedź zalatuje faszyzmem. Zakazane?! Jak nie będzie posoki na ekranie, to będą jej szukać w realu.

kangur_msc_CM

Faszyzmem? W ogóle co to znaczy ''zalatuje faszyzmem''? Obecnie wszystko czymś zalatuje, ponieważ ludzie mają dziki i pierwotny pęd do kategoryzacji i nazywania wszystkiego, co oczywiście jest naturalne ale sprawia więcej problemów niż pożytku (dla banalnego przykładu- przepisy jednakowe dla wszystkich mijające się ze zdrowym rozsądkiem i robiące z ludzi posłuszne stado, które samo nie podejmują ŻADNYCH decyzji. Dzięki takiemu postępowaniu, ludzie z miejsca od razu nie biorą odpowiedzialności również za swoje czyny i słowa. Wszystko zrobi za nich ktoś, tylko czasem tupną nóżką kiedy chcą zachować chociaż resztki wolnej woli).

Ludzie muszą się zastanowić, czy ewolucyjnie idą zgodnie z postępem technicznym, czy zostają agresywni na drzewach. To bardzo ważna kwestia dla wszystkich i każdego z osobna. Już mamy bronie zagłady, a będzie tego jeszcze więcej i bardziej nowoczesne. Każdy w końcu powinien zdać sobie pytanie czy panuje nad swoimi instynktami czy zostaje w lesie z kamieniami i patykami, które jako jedyne w rękach takiej Istoty są adekwatne do zachowania.

Serio... ludzie zajmują się takimi pierdołami jak Miley Cyrus, jej zadek i kto ile kasy zgarnie, a jest tyle problemów do rozwiązania...

Pozdr Kangur... lubię kangury, najlepsze są takie ''nakoksowane'' jak prosto z siłowni haha :D

martynique_90

Lol, ale się rozpisałaś. Nie traktuj tego tak poważnie. Ale dla mnie narzucanie mi co mogę robić we własnym domu (co oglądać, co ćpać, w co wierzyć) i chęć regulowania tego prawnie (a więc karanie mnie kradnąc mi kasę lub wolność) "zalatuje faszyzmem". Wiem czy jest faszyzm, ale plucie na mnie za kolor skóry jest dla na tym samym poziomie, co plucie za moje prywatne upodobania.

Zgodnie z postępem technicznym ludzie są agresywni. Ale ja problemów z agresją nie mam. A to jakie oglądam filmy się do tego jak piernik do wiatraka. Do kwestii broni i drzew nie zamierzam w ogóle się odnosić, bo ma się to nijak do oglądania głupich, choćby najbrutalniejszych filmów.

"ludzie zajmują się takimi pierdołami jak Miley Cyrus" tak, to prawda. Oraz pierdołami takimi jak to, że ktoś lubi filmy pokroju "Sadysty" czy "Hostelu". Zakazywanie takich filmów jest zajmowaniem się pierdołami i do tego ograniczaniem wolności.

No ba, kangury lubi każdy, kto przez kangura nie został znokautowany :]

Guttural

Pooglądaj włoskie filmy o kanibalach (Cannibal Holocaust, Cannibal Ferox, Eaten Alive) i japońską extremę (od Guinea Pig po Meat Grinder). Ale pewnie większość widziałeś. Joy of torture widział?

kangur_msc_CM

Nie widziałem Eaten Alive, Meat Grinder i Joy of torture, w wolnych chwilach zobaczę.

Guttural

Snuff 102 :)

ocenił(a) film na 4
Guttural

Bez litości

ocenił(a) film na 5
Guttural

Jak jeszcze szukasz byku to obczaj sobie SEED ryje banie brutalny I totalnie pojee bany w dobrym znaczeniu tego slowa

maniekjestem

Widziałem już kawał czasu temu, ale dzięki za chęci.

Guttural

divide

ocenił(a) film na 6
Guttural

Martyrs (Skazani na strach); Coldfish; Collector(2009) i Collection(2012); więcej grzechów nie pamiętam ;P

ocenił(a) film na 6
Guttural

Jeszcze "Girl next door" wyjątkowo sadystyczny napisany przez życie i b.podobny.."Aurore" 2005 oraz "Dread"(Lęk) nie pamiętam roku.

Guttural

To może "Chained" z Julią Ormond, no i oczywiście "Królik doświadczalny".