Włączał im piosenki Patrycji Markowskiej oraz Ani Dąbrowskiej, w Iraku Amerykanie na Arabusach też stosują te tortury.
problem w tym że wcale jej nie torturował.Chyba że kazał się przebierać przy kamerach:) albo puszczał jakieś dziwne piski.Zenada
Torturował ją. dziewczyna byała się ciemności, cierpiała na klaustrofobie. Zamknieta w ciemnym pomieszczeniu bez okien, przezywa najgorsze katusze.
jesli to mialy byc tortury to troche nasze wymagania i chec strachu chyba juz wygasly!film bardzo ale to bardzo slaby!polecam wzgorza i 28 tyg,tylko najpierw trzeba luknac na wczesnejsze czesci
pozdro
masz racje... myslalam ze ona bedzie przezywała najgorsze bole na swiecie, cielesne tortury a nie psychiczne...
A ja uważam, że wręcz może być o wiele, wiele gorsza od bólu cielesnego i nikomu takiego rodzaju bólu nie życze
przeciez ona nawet psychicznej tortury nie miala. gdyby miala swiadomosc ze pan ma zamiar ja zabic to nie spala by se w kołderce a potem by sie nie dupiła. a tutaj u niej lajt. jak w domu. home sweet home :D
wiemze tortura psychiczna bywa b. bolesna niz cielesna ale ja chcialabym zobaczyc tortury podobne jak w pile, bo z tortur psychicznych nie wiele zobacze
jak chcesz sobie poptarzec na tortury (nic wielkiego - ale zawsze cos) to polecam "Salo czyli 120 dni sodomy" - tam w scenie koncowej jest kilka tortur, lub "Man Behind the Sun" - film jest caly odnosnie tortut i eksperymentow przeprowadzanych na ludziach.
Enjoy!
tak z ciekawosci pytam: a co jest fascynującego w ogladaniu czyjegos cierpienia? tak bardzo chcesz zobaczyc fizyczny bol, tortury, krew, dlaczego?pytam powaznie, bo nie moge zrozumiec,dlaczego niektorych tak to interesuje
http://pl.youtube.com/watch?v=mLsHh9QY0Ws
tu jest pokazane sypanie piasku <haha>
śmieszny film, raczej straszny to może być dla 13 latków.