PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=224807}

Sadysta

Captivity
2007
4,8 12 tys. ocen
4,8 10 1 11796
4,5 2 krytyków
Sadysta
powrót do forum filmu Sadysta

w jaki on sposób ją torturował? bardzo mnie to ciekawi..

oliaa

Włączał im piosenki Patrycji Markowskiej oraz Ani Dąbrowskiej, w Iraku Amerykanie na Arabusach też stosują te tortury.

saLceson_2

heheh, dobre, ale mi chodzi jak ja naprawde torturował :D:D:D

oliaa

problem w tym że wcale jej nie torturował.Chyba że kazał się przebierać przy kamerach:) albo puszczał jakieś dziwne piski.Zenada

Suzana

Torturował ją. dziewczyna byała się ciemności, cierpiała na klaustrofobie. Zamknieta w ciemnym pomieszczeniu bez okien, przezywa najgorsze katusze.

ocenił(a) film na 1
oliaa

zasypywał ją piaskiem :D plaża, czy piaskownica? :D:D:D:D:D

zlosnicaaa

jak to piaskiem?, myslalam ze jakies bolesne rzeczy:/

ocenił(a) film na 1
oliaa

jesli to mialy byc tortury to troche nasze wymagania i chec strachu chyba juz wygasly!film bardzo ale to bardzo slaby!polecam wzgorza i 28 tyg,tylko najpierw trzeba luknac na wczesnejsze czesci
pozdro

slomawrz

O nie! Żadnego miażdżenia głów i łamania palców?!
Ale KICHA.

HoneyBunny

masz racje... myslalam ze ona bedzie przezywała najgorsze bole na swiecie, cielesne tortury a nie psychiczne...

ocenił(a) film na 7
oliaa

torura psychiczna moze byc rownie bolesna i straszna jak cielesna

ocenił(a) film na 4
Milenka

Niestety większośc komentujących na FW tego nie rozumie.

Milenka

może i równie bolesna ale dla większości widzów po prostu słaba :)

ocenił(a) film na 1
Milenka

A ja uważam, że wręcz może być o wiele, wiele gorsza od bólu cielesnego i nikomu takiego rodzaju bólu nie życze

ocenił(a) film na 1
oliaa

przeciez ona nawet psychicznej tortury nie miala. gdyby miala swiadomosc ze pan ma zamiar ja zabic to nie spala by se w kołderce a potem by sie nie dupiła. a tutaj u niej lajt. jak w domu. home sweet home :D

zlosnicaaa

wiemze tortura psychiczna bywa b. bolesna niz cielesna ale ja chcialabym zobaczyc tortury podobne jak w pile, bo z tortur psychicznych nie wiele zobacze

oliaa

a co może chciałabyś spróbować, jeżeli tak ciebie to fascynuje?-SADYSTA

szymsko

nie.. nie fascynuje, poprostu chciałam zobaczyć;/

oliaa

jak chcesz sobie poptarzec na tortury (nic wielkiego - ale zawsze cos) to polecam "Salo czyli 120 dni sodomy" - tam w scenie koncowej jest kilka tortur, lub "Man Behind the Sun" - film jest caly odnosnie tortut i eksperymentow przeprowadzanych na ludziach.

Enjoy!

vales

ostro, dzięki, napweno ktorys zobacze, moze ten ostatni:p

użytkownik usunięty
oliaa

tak z ciekawosci pytam: a co jest fascynującego w ogladaniu czyjegos cierpienia? tak bardzo chcesz zobaczyc fizyczny bol, tortury, krew, dlaczego?pytam powaznie, bo nie moge zrozumiec,dlaczego niektorych tak to interesuje

ocenił(a) film na 6
oliaa

uprawiał sex a na końcu sypał piasek na nią hahahaha

ocenił(a) film na 6
slaM

http://pl.youtube.com/watch?v=mLsHh9QY0Ws
tu jest pokazane sypanie piasku <haha>
śmieszny film, raczej straszny to może być dla 13 latków.

slaM

nie chce tego ogladac ze wzgledu na czyjes cierpienie, tylko ze zawsze pokazywane tortury, sa jakies takie nierzeczywiste... jedna jest pewne, nie wykozystam tego przeciwko nikomu :P