Sadysta

Captivity
2007
4,8 12 tys. ocen
4,8 10 1 11799
4,5 2 krytyków
Sadysta
powrót do forum filmu Sadysta

do dupy był ten film nie warto oglądać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 4
aleksandermilosz

zgadzam się :/ myślałam że będzie lepszy a jest beznadziejny

ocenił(a) film na 4
aleksandermilosz

4, tylko i wyłącznie za Elishe...

nie jest za krótki <br/>

aleksandermilosz

TAK TAK TAK i jeszcze raz TAK! Masz racje w100% zwykła strata czasu i tyle

ocenił(a) film na 2
Mala_29

2/10 !! co mialo znaczyc wyjscie tej wycienczonej przetrzymywaniem kobiety po zabiciu 2 gosci z tej chaty na tak duzej swobodzie ? pobyla tyle czasu podczas porwania , nie mogla nic zrobic , w koncu sie uwolnila i poszla sobie na luzie do domu .. kompletne nieporozumienie ten film!

ocenił(a) film na 3
aleksandermilosz

3/10! Ten film to totalne dno, żałuje że go oglądałem... Wolę już mój brat niedźwiedź oglądać bo tam już jest więcej emocji a to? Film totalnie poryty a sadystą musiał być reżyser że nakręcił taki shit aby torturować widzów!

Pieniak3

Ja nawet nie oceniam tego filmu bo tak niskiej oceny jaka sie należy jeszcze nikt do skali nie dodał. ierwsze 30 minut oglądałam przysypiając, drugie 30 czytając książke a ostatnie to wogole żałując że obejrzałam ten film do końca."sadystą musiał być reżyser że nakręcił taki shit aby torturować widzów" jakieś 2 dni temu powiedziałam dokładnie taki samo zdanie do koleżanki;) a ta aaktorka była do dupy, nie rozumiem ludzi którzy zachwycają się jej "grą"

aleksandermilosz

w pełni podzielam opinię, beznadziejny film, strata czasu po prostu