Nie dawno koleżanka przesłała mi "Przed Świtem". Osobiście wolę poczekać na wydanie książki. Jestem z tych osób, które sądzą, że oczekiwanie na książkę jest równie fantastyczne i emocjonujące co jej czytanie. Dlatego postanowiłam, że jej na razie nie ruszę. Jednak chciałabym umilić życzcie tym, którzy nie mają tak pokrętnego toku myślenia jak ja ;p Jeżeli ktoś chce to mogę wysłać mu ją na pocztę. Wystarczy tylko podać adres e-mail :))
justine_87@interia.pl ja też wolałabym książkę, ale już nie mogę czekac, brak cierpliwości... :P z góry dzięki :)
byłabym wdzieczna za przesłanie tez mi z gory dziekuje oto mail: agnieszkadominika@yahoo.com
Hej ;) Mój adres e-mail jest taki jak nick-megipisarczyk16@wp.pl
Czekam z niecierpliwością na odpowiedź od Ciebie. A tak na marginesie mam oytanie-jeszcze nie wydano w Polsce tej książki ?
A ja myślała że 4 części nazywa się "Świt" a nie "Przed świtem" bo tak miałam przetłumaczone w jednym z e booków.
Tak jak Ty czekam na książkę:) Mam już zamówioną:) Ale musiałam się powstrzymywać by nie przeczytać e-booka...
I przez takie właśnie piractwo Meyer się wkurw*** i nie chce dokończyć Midnight Sun...
http://chomikuj.pl/Malinkaa03/Twilight/Twilight+Saga+Ebook/ Na tej stronie znajdzi BD do ściągnięcia przetłumaczone przez fanów :)
Byłabym ci na prawdę wdzięczna jakbyś mi przesłała ten film klaudia.jaszczyk@onet.pl
Plisssssss prześlij mi go jak najszybciej ;*
Czekam....... :)