Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179129
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Myślałam że będzie stać ich na coś więcej, teraz to już się nawet grafiką nie wybronią. Szkoda gadać. Jestem w stanie stwierdzić, że graficznie - plakat Kochaj i Tańcz - stał wiele wyżej.

Uzalezniona

Tu się zgodzę.

No, ale cóż. I tak wszyscy wiemy, że nawet pomimo plakatu do kin zawitają tysiące widzów.

ocenił(a) film na 4
szmata27

Biorąc pod uwagę 100% publiczność jako całość , to łatwo to rozłożyć:
Jakieś 40% - to zagorzałe fanki książki i sagi.
20% - Zakochane po uszy faneczki srateczki Pattisona, Rathbone, Emmetta i ew. Dr. Cullena.
30% - To będą antyfani, i ciekawscy którzy pójdą po to żeby mieć pełne prawo zjechania filmu, bo raczej wątpie czy pochwalą arcydziełem to nie będzie. Żeby mogli się pośmiać i spędzić wieczór śmiejąc sie do upadłego z Edzia i jego familii. A ciekawscy, to tacy którzy nie wierzą w moc reżysera, ale przyjdą żeby zobaczyć.
5% - Emeryci i renciści którzy dostaną darmowe bilety w ramach kredytu.
I ostatnie 5% - Ludzie którzy kupią bilety, ale ostatecznie zrezygnują i pójdą na piwo.

Uzalezniona

Koleżanko ty na kalkulatorze to wyliczylas? buhhah

ocenił(a) film na 4
bella_filmweb

Zdenerwowałaś się bo należysz do tych 20%?

Uzalezniona

uzależniona, twoje obliczenia na pewno się sprawdzą:D w tych 20% będzie pewnie kupa 12-latek. Kupa - dosłownie xD

ocenił(a) film na 4
Luelle

.. najpierw mają nick bella, a na film przyjdą i będą wyglądać jak one.. brr.

Uzalezniona

albo gorzej - jak Edward xD
to jest choroba - osoby, które nie rozróżniają rzeczywistości od fikcji nie powinny czytać tak emocjonujących ksiązek xD

Luelle

Nie mam 14 lat i chyba mam prawo lubic ten film, aktora, ksiazke. Skad w was tyle agresji? Co z tego ze
mam nick bella, a wy macie lepsze? Nie uwazam sie za osobe ktora nie odroznia rzeczywistoci od fikcji. Ale
widze ze ty chyba jestes moim psychologiem
Pozdrawiam :)

Uzalezniona

Tu się zgodzę.

No, ale cóż. I tak wszyscy wiemy, że pomimo plakatu do kin zawitają tysiące widzów.

szmata27

Dokładnie. Fanowskie plakaty jak narazie są nadal nieprześcignione. A szkoda...to nie my mamy odpier*** całą robotę za ekipę tylko oni ZA i DLA nas.

ocenił(a) film na 6
aneess

tiaa ale najfajniejsze jest to że na opisach gg, w nickach, w podpisach na forach, gdziekolwiek wszędzie są właśnie jakieś belle, edzie itp, a najlepsze to jest słynne 'lew zakochał się w jagnięciu...' widziałam to tysiące razy na prawie każdym forum obojętnie czy jest poświęcone filmom czy np. grom komputerowym xD ehh skąd we mnie tyle agresji? aż sama się dziwię

simpsonka18

w paintciem robiłam z nudów lepsze palkaty , ten oficjalny do dupy.Dziękuje z a uwage xD

simpsonka18

.... czy mój NICK kojarzy Ci sie w ogóle z któraś z postaci z sagi?Nie wydaje mi sie(chyba że masz jakieś problemy z czytaniem).Ale muszę Ci przyznać racje. Szkoda,bo widocznie dzieciaki nie umieją odróżnić fikcje od prawdziwego życia(Live is brutal)

ocenił(a) film na 7
Uzalezniona

nic nie poradzimy na to, że oficjalny plakat wyglada jak wyglada. sam retusz.

ocenił(a) film na 6
Uzalezniona

tak, tak napewno wy zrobiłybyscie lepsze plakaty - juz to widze <ŻAL> heheh xdd. Nie wiem o co wam chodzi z tym filmem jesli wam sie nie podoba to okej macie do tego prawo, ale po ch**a piszecie ze plakat do dupy itp.
... bezsęsu wogóle ktos założył ten temat. Jak dla mnie to szukacie "dziury w całym" i tyle wam powiem.

ocenił(a) film na 6
doys

ja osobiście do plakatu nic nie mam i lepszego bym nie zrobiła ale mógł być lepszy i belka mogłaby chociaż przypominać siebie

ocenił(a) film na 4
doys

Ale kochana, mi nie płacą kupy pieniędzy jako profesjonalnemu grafikowi za zrobienie plakatu, chyba że robił to amator za darmo , to już kompletnie nie ma czym się chwalić.

ocenił(a) film na 6
Uzalezniona

w sumie to racja xD ale belke wyphotoshopowali... z twarzy wygląda jak supermodelka xD

Uzalezniona

ja się zgadzam. plakat do dupy w porównaniu do tego z twilight

ocenił(a) film na 5
Bella_Lioness

Oj na pewno plakat z Twilight nie lepszy. Edward jak nie Edward wygląda a Bella sam photohshop i wogóle nie przypomina aktorów którzy grają w tym filmie. Jeżeli macie jakiś problem to piszcie do tych co robili ten plakat i tych którzy go zatwierdzili a nie tu bo tu nikt wam nie pomoże.

ocenił(a) film na 6
Christi21

forum po to jest żeby sobie podyskutować a nie pisać petycje o pomoc. a plakat twilight zgadzam się że niezbyt lepszy... jakby zrobili plakat tak dobrze jak wyphotoshopowali aktorów to byłby to najlepszy plakat jakiegokolwiek filmu xD