Myślałam że będzie stać ich na coś więcej, teraz to już się nawet grafiką nie wybronią. Szkoda gadać. Jestem w stanie stwierdzić, że graficznie - plakat Kochaj i Tańcz - stał wiele wyżej.
Tu się zgodzę.
No, ale cóż. I tak wszyscy wiemy, że nawet pomimo plakatu do kin zawitają tysiące widzów.
Biorąc pod uwagę 100% publiczność jako całość , to łatwo to rozłożyć:
Jakieś 40% - to zagorzałe fanki książki i sagi.
20% - Zakochane po uszy faneczki srateczki Pattisona, Rathbone, Emmetta i ew. Dr. Cullena.
30% - To będą antyfani, i ciekawscy którzy pójdą po to żeby mieć pełne prawo zjechania filmu, bo raczej wątpie czy pochwalą arcydziełem to nie będzie. Żeby mogli się pośmiać i spędzić wieczór śmiejąc sie do upadłego z Edzia i jego familii. A ciekawscy, to tacy którzy nie wierzą w moc reżysera, ale przyjdą żeby zobaczyć.
5% - Emeryci i renciści którzy dostaną darmowe bilety w ramach kredytu.
I ostatnie 5% - Ludzie którzy kupią bilety, ale ostatecznie zrezygnują i pójdą na piwo.
uzależniona, twoje obliczenia na pewno się sprawdzą:D w tych 20% będzie pewnie kupa 12-latek. Kupa - dosłownie xD
albo gorzej - jak Edward xD
to jest choroba - osoby, które nie rozróżniają rzeczywistości od fikcji nie powinny czytać tak emocjonujących ksiązek xD
Nie mam 14 lat i chyba mam prawo lubic ten film, aktora, ksiazke. Skad w was tyle agresji? Co z tego ze
mam nick bella, a wy macie lepsze? Nie uwazam sie za osobe ktora nie odroznia rzeczywistoci od fikcji. Ale
widze ze ty chyba jestes moim psychologiem
Pozdrawiam :)
Dokładnie. Fanowskie plakaty jak narazie są nadal nieprześcignione. A szkoda...to nie my mamy odpier*** całą robotę za ekipę tylko oni ZA i DLA nas.
tiaa ale najfajniejsze jest to że na opisach gg, w nickach, w podpisach na forach, gdziekolwiek wszędzie są właśnie jakieś belle, edzie itp, a najlepsze to jest słynne 'lew zakochał się w jagnięciu...' widziałam to tysiące razy na prawie każdym forum obojętnie czy jest poświęcone filmom czy np. grom komputerowym xD ehh skąd we mnie tyle agresji? aż sama się dziwię
.... czy mój NICK kojarzy Ci sie w ogóle z któraś z postaci z sagi?Nie wydaje mi sie(chyba że masz jakieś problemy z czytaniem).Ale muszę Ci przyznać racje. Szkoda,bo widocznie dzieciaki nie umieją odróżnić fikcje od prawdziwego życia(Live is brutal)
tak, tak napewno wy zrobiłybyscie lepsze plakaty - juz to widze <ŻAL> heheh xdd. Nie wiem o co wam chodzi z tym filmem jesli wam sie nie podoba to okej macie do tego prawo, ale po ch**a piszecie ze plakat do dupy itp.
... bezsęsu wogóle ktos założył ten temat. Jak dla mnie to szukacie "dziury w całym" i tyle wam powiem.
ja osobiście do plakatu nic nie mam i lepszego bym nie zrobiła ale mógł być lepszy i belka mogłaby chociaż przypominać siebie
Ale kochana, mi nie płacą kupy pieniędzy jako profesjonalnemu grafikowi za zrobienie plakatu, chyba że robił to amator za darmo , to już kompletnie nie ma czym się chwalić.
w sumie to racja xD ale belke wyphotoshopowali... z twarzy wygląda jak supermodelka xD
Oj na pewno plakat z Twilight nie lepszy. Edward jak nie Edward wygląda a Bella sam photohshop i wogóle nie przypomina aktorów którzy grają w tym filmie. Jeżeli macie jakiś problem to piszcie do tych co robili ten plakat i tych którzy go zatwierdzili a nie tu bo tu nikt wam nie pomoże.