Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179123
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

2 część :)

ocenił(a) film na 9

Wg mnie lepsza od pierwszej :)

alosia0311

o wiele lepsza od pierwszej... "bardziej epicka", zgrana.

ocenił(a) film na 9
rosaria

dokładnie :)

alosia0311

ooo, taaaaaaak:)

alosia0311

najgorsza z wszystkich czterech :D trochę denna, strasznie się ciągnie :P

ocenił(a) film na 2
alosia0311

Dając 10 wykazałaś się dosłownie mega "obiektywnością" i znajomością kina. Pomijaj już fakt czy komuś podobał się fil czy też nie ale ocena maksymalna powinna być rezerwowana dla filmów epokowych, takich co są arcydziełami wnoszącymi nowy standard w gatunku filmowym. Nie podoba mi się, że są młode dziewczyny co tak rozrzutnie wystawiają takie noty przez co takie portale tracą sens bytu.

ocenił(a) film na 9
LordOrochimaru

Skoro Ci się nie podoba to, że każdy ma prawo korzystać z owego portalu, to może po prostu tu nie zaglądaj ... Każdy wyraża swoją opinię... Ja najwyraźniej nie obejrzałam jeszcze jak ty to ująłeś ''filmów epokowych, takich co są arcydziełami wnoszącymi nowy standard w gatunku filmowym'' i nie mogę stwierdzić czy Zmierzch jest lepszą produkcją niż filmy, które Ty uważasz za genialne ...

ocenił(a) film na 4
alosia0311

Dla mnie też lepsza od 1. Ale dlatego... że przez większość filmu nie ma Roberta P. :P

ocenił(a) film na 9
uciekam_na_marsa

hehehehe .. mam dokładnie takie samo zd. ;D
Nie przypadł mi do gustu... ;]

ocenił(a) film na 8
alosia0311

zgadzam sie. ukochane bestie natury powstały...

alosia0311

Moim zdaniem gorsza. Druga jest najgorsza ze wszystkich. Przez książkę trudno mi było przebrnąć, bo myślałam, że rzygnę. Dlatego też film mi się nie podobał. Pierwsza część najlepsza.

ekoderka

Też myslę, że to najgorsza czesc, ale fimowa, bo np ksiązka mi się podobała:D. A i nie oglądałam ostatniego filmu.

ocenił(a) film na 1
alosia0311

Moim zdaniem gorsza od pierwszej... Chociaż myślałam, że to nie możliwe.

alosia0311

O gustach się nie dyskutuje:D. Moim zdaniem 2cz jest zdecydowanie gorsza od Icz filmu, który był naprawdę mega. A II cz dla mnie była kiepska. Szczególnie, że ksiązka mi się podobała, a film zdecydownnie nie. Jeden z moich kolegów np. usnął w kinie:D.