Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179129
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Cześć wszytskim.
Ja mam takie pytanie. Mianowicie, jestem wielką fanką tej sagi i wybieram się na premierę.
Wie, ktoś może, w jaki sposób dokonać rezerwacji i mniej więcej od kiedy można będzie rezerwować ?

Dodam, ze jestem z Poznania :P Gdyby ktoś wiedział, ptoszę o odpowiedź, będę wdzięczna ;*

Anka_53

mysle ze w np. Multikinie mozna bd rezerwowac bilety od dnia pojawienia sie filmu w kinie, a rezerwuje sie przez internet na stronie

ocenił(a) film na 2
Anka_53

W sieci CC zazwyczaj można rezerwować na ok. dwa dni przed premierą. Czasem wcześniej, jeśli jest to mocno oczekiwana premiera. Jeśli z kolei będzie premierowy pokaz o 0:01, to możliwości rezerwacji można się spodziewać nawet na tydzień przed premierą.

ocenił(a) film na 8
Anka_53

Hej!!!

Ja też wybieram się na premierę i w związku z tym miałam ten sam problem co ty.Ja planuje rezerwację przez internet.A jeśli chodzi od kiedy można to jakieś 3 tygodnie temu napisałam e-maila w tej sprawie do kinolpexu (siec kin Helios) w moim mieście.Zastanawiałam sie czy nie wyjdę na wariatkę pisac takie pytania z takim wyprzedzeniem ale zaryzykowałam.I miło się rozczarowałam bo dostałam odpowiedź tego samego dnia że rezerowac bilety będzie można już na początku listopada.