Podzielę się newsem, który usłyszałam całkiem niedawno.;) No więc, Eclipse będą kręcić w czasie nagrywania New Moon. Tak na zmianę, czyli obsada powinna się nie zmienić.;)
no tak też to już czytałam tylko na innym forum ;) dobrze że będą kręcic równolegle z NM ..to może szybciej wejdzie do kin Eclipse ;) taa nadzieja matką głupich xD
jak to?? czyli Eclipse będą kręcić w grudniu?? Zajebiście!:P już myślałam ze poprzestaną na NM i koniec....a skoro zaczną Eclipse to pewnie Breaking Dawn tez nakręca;D świetnie...
Już dawno mieli wykupione prawa do ekranizacji więc było wiadomo, że nie przestaną ;P
Muszą przyśpieszyć ponieważ Cullenowie w rzeczywistości się starzeją co może po starszych nie będzie widać ale przecież po Pattinsonie bądź po Ashley a i owszem ;)
Pozdrawiam!
To trochę mi przypomina zabiegi reżyserskie w przypadku Harry'ego Pottera. Choć tam, mimo przyspieszenia przy kręceniu filmów, nie dało się uniknąć mocno widocznych zmian w wyglądzie aktora. I w przypadku serii Twilight będzie tak samo. Wampiry i Bella zestarzeją się i nic się na to nie poradzi.
Lol z tym, że oni w rzeczywistości się starzeją to przesadziłaś lekko. To wyglada z Twojego pkt widzenia jakby co najmniej mieli za chwile mieć 30 lat a maja dopiero tak niewiele. Nawet Peter . Cóż z tego ze czas leci skoro wyglad niezabardzo się z tego co widzę w ich przypadku zmienia. Moge sobioe byc starci o dwa lata a i tak ciagle beda wygladac tak samo. Nagle nie zesiwieją. A Ashley jest naturalnie piekna i nie wydaje mi sie aby miala z tym miec za jakies 2 lata wieksze problemy no chyba ze bron Boże pierun by ja nagle trzasnał. A tfu tfu tfu....
Poza tym czemu niby w grudnu? NM bedzie krecone w bardzo krótkim czasie. bardzo szybko. Takze wydaje mi się ze nie beda czekać do grudnia.
P?oza tym.... się już zamknę. :]]
najgorsze jest to jak pojawi się kilka informacji i człowiek nie wie czego ma sie ytrzymać;/ Bo przecież jakies 2 tygodnie temu czytalam ze będa kręcić Ecipse w grudniu tylko że niby poczekają na premiere New Moon..cóż a jezeli będa kręcic obie części heh to jeszcze lepiej;)) Heh cóz ja to "szybkie kręcenie" tłumacze sobie tym że fani nie moga sie doczekać następnych części a wytworni widocznie spieszy sie na zdobycie kasy póki miłośc wampira i śmiertelnika jest w "modzie"?:)
"Summit Entertainment has announced that the third movie in the Twilight series -- "Eclipse" -- will hit theaters June 30, 2010.
Chris Weitz will not direct the third film in the Twilight series, Eclipse. Because New Moon, which Weitz is helming, and Eclipse are due to be released so close together (on Nov. 20, 2009, and June 30, 2010, respectively), Weitz will be in post-production on New Moon at the same time that Eclipse will be shooting. That said, the source confirms a report that the movies will NOT be shot simultaneously or back-to-back; there will be a brief gap between the production of both films."
Będą kręcić, jeden po drugim;)
pozdrawiam
Aha... sama wkońcu nie wiem, jedni piszą że będą dwa naraz inni że jeden po drugim. Zresztą to obojętne ;P
założe się tylko jeszcze nie wiem o co, że to czy będą kręcić raz za razem zmieni się jeszcze 20 razy.
Wkurzające jest to ze kazda czesc bedzie krecil inny rezyser.
Jakby to od niego zalezalo jak oni zagraja a nie od scenariusza.
Oczywiscie ze wazny jest rezyser ale on tylko daje wskazowki i kreci.
Moze powinni zmienic scenarzystkę.
Cóż przynajmniej weitz podchodzi do swojej pracy profesjonalnie. Skonczy krecic i zajmuje sie posprodukcja. Jakby to olał i zabral sie za krecenie kolejnej czesci sagi wole nie myslec co by zostalo z tego materialu. Ale po cholere ten posmiepch. Niech fani czekaja a nie pchaja ich do przodu. Skoro sa fanami to niech to udowownia i sa cierpliwi.
Po cholere tez poganiać aktorów? to tylko zwykli ludzie. maja prawo odpoczac i zaangazowac sie w inne projekty. Nie samym zmierzchem cżłowiek zyje :] tak chociaz z drugiej strony nie dziwie sie ze woleliby juz to odwalic od razu i miec z glowy to cale przedstawienie.
Grunt ze sobie odpowiednio zarobili :P
Sorki, ja po prostu źle to ujęłam. Chodzi mi o to, że po zakończeniu zdjęć ostatniej części serii, będzie bardzo duża różnica między tym, jak aktorzy wyglądali w pierwszej części ,a tym, co zobaczymy w ostatniej. Będą wyglądali na starszych, zmienią im się rysy (charakteryzacja tego nie zatuszuje) itd...Dlatego porównałam to z HP. Zobaczcie, jak Daniel Radcliffe wyglądał w pierwszej części, a jak wygląda teraz. Różnica ogromna. Ale myślę, że w przypadku Stewart i Robertsona nie powinno być aż tak drastycznie.A to co napisałam wcześniej, to było tylko takie założenie.
A Ashley będzie zawsze cudownie piękna. Kurcze, chciałabym być taka jak ona...