Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179123
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Ogółem lubie cała sage ale stwierdzam ze New moon to najgorsza sporsród tych 3 czesci .zgadzacie sie ?pozdrawiam

stonkaa

Zgadzam się...że New Moon to najgorsza częśc :-)

ocenił(a) film na 3
stonkaa

Najgorszejsza.

platyna_2

mało sie w niej dzieje ..:( przez te czesc poczułam niechec do tej sagi ale zacmienie nadrobiła na szczescie !

ocenił(a) film na 10
stonkaa

zgadzam się z tobą w 100%, masz racje gdyby nie zaćmienie cała saga byłaby niewypałem

stonkaa

tak , new moon to była najgorsza część , ale ogólnie cała saga jest do kitu.

ocenił(a) film na 10
stonkaa

ja uważam że te filmy są ok::)

ocenił(a) film na 1
aga1976_2

Co w tych filmach jest strasznego, że są one horrorem? Dla mnie to bardziej durne i ogłupiające melodramaty. Bella jest tak wkurzająca już w książce, a co dopiero w filmie, na dodatek grana przez Kristen, która ma cały czas taką minę jakby się miała porzygać (nie ma znaczenia czy się całuje z Edwardem, myje zęby, czy jedzie samochodem- mina ta sama) Do tego banalna fabuła- dwóch "pięknych" chłopaków, jedna zwykła dziewczyna, lecz kogo ona wybierze? Bardzo wciągające. Coś na zasadzie problemów w Hannah Montana.

ocenił(a) film na 3
coffeemonster

Święta racja ... Lepiej było czytać książkę i się na nią nie gapić ... Wstawiłam ocenkę tak naprawdę za książkę i obniżyłam za film

coffeemonster

Dla mnie tez jest głupie ze jest on oznaczony jako horror ...Moze ogólem zwrócili uwage na tematyke wampirów, krwi,wilkołaków i czego tam jescze Bóg zapragnie, ale nie ukrywajmy ze jest duzo filmów podpisanych jako horror a sa jakimis gniotami przypominajacymi słabe komedie ..I CO DO CHARAKTERyZACJI :równiez mnie denerwuje to ze zrobili z tych aktorów dosłownie "wytapetowane mordki" Bo wampiry te sa bardziej umalowane niz niektóre laski haha pozdro ;)

stonkaa

Zgadzam się. A najbardzie w New Moon przeszkadza mi charakteryzacja wampirów. Bladzi i sini w Zmierzch, tu stali się dziwnie zielonkawi na twarzy.

użytkownik usunięty
Asylynn

No może i jest troche w tym racji,ale mi sie w każdym razie podobały 2 na razie obejrzane filmy,wkrótce obejrze reszte.