Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179123
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Co myślicie o tym, że Jacoba Blacka ma zagrać ktoś inny niż Taylor Lautner?? Piszcie co o tym myślicie!

ocenił(a) film na 4
Black_Angel_

Boziu kochana, zdjęcia się już zaczęły! Wiem, że teraz przeżyjesz szok po tym co powiem, ale Taylor gra Jacoba!

Zaczytana_xD

W takim razie jetem trochę nie na temat XD
To w takim razie czy wolelibyście kogoś w zamian za Taylora?? Jwśli tak podajcie kto byłby ciekawszy w taj roli.;]

ocenił(a) film na 4
Black_Angel_

To ja się wypowiem osobiście, ja wolała bym kogoś innego, bo Taylor i owszem pasowała do Zmierzchu, ale do Księżyca w Nowiu już nie. Ok rozumiem, nikt sobie nie wyobrażam innego Jacoba teraz, ale no sorry on nie pasuje, w ogóle nie przypomina Jacoba po przemianie więc...Żeby nie było Taylora bardzo lubię

Zaczytana_xD

Jasne, racja trochę nie pasuje do Jacoba po przemianie, a jakbyś mogła kogo dała byś w zamian za Taylora??

ocenił(a) film na 4
Black_Angel_

Pana grającego Celeba w "Pakcie milczenia" czyli Steven Strait. Pasuje, nawet po tych fanowskich zwiastunach widać.

Zaczytana_xD

Zgadzam się z xxxzuzanna15xxx,gdybym nie była przyzwyczajona do Taylora zdecydowanie zastąpiła bym go Stevenem ;)

ocenił(a) film na 4
aneess

Ja i tak bym go zastąpiła, mimo iż się przyzwyczaiłam...

Zaczytana_xD

ja pewnie też tylko, że te wszystkie fanki Taylora sprawiły, że jednak został.;/

ocenił(a) film na 4
Black_Angel_

Wiem, bo wszyscy twierdzą, że poćwiczył to od razu stanie się świetnym odtwórcom roli Jacoba w Księżyc w Nowiu, ale ja jednak myślę, że tak nie będzie, bo cuda się nie zdarzają. Nie oszukujmy się, on może zepsuć ten film... Z całej sympatii do Taylora, ale cóż on ma pasować :D

Zaczytana_xD

No wiem, ale może jakoś to wypadnie. Szczegulnie nie wyobrażam go sobie w tej roli bo w książce jest taki wysoki, wyższy od Eda, a w filmie to tak nie bardzo;/

Zaczytana_xD

kurcze,najgorsze jest to że nie wiem sama czy bym się z Tobą zgodziła. Prawda jest taka że Twilight i to dosłownie (dwie?) krótkie sceny jak pokazuje swoje talenty aktorskie ale to za mało. Chętnie go zobaczę w większych scenach:) Chodź przyznam że że Steven nadal mi odpowiada,przede wszystkim z twarzy - dojrzalszy/ świetny baryton i do tego wysoki ;)
Ojj no niech się chłopak pokaże z jak najlepszej strony w tym filmie:)

aneess

Wiadomo ja też czekam na jakieś nowości z jego strony.

ocenił(a) film na 4
aneess

Mi spać nie daje ten jego wzrost, a nie chce jakiś efektów specjalnych, które go powiększą, albo szczudeł xD. To tak sztucznie wygląda. Powinien być wyższy...

Zaczytana_xD

Zgadzam się ! Szczudła to nie będzie dobre rozwiązanie XD

ocenił(a) film na 4
Black_Angel_

I to szczudła trzydziestu centymetrowe...

Zaczytana_xD

heh no to widzę że mamy ten sam problem:):P Zobaczymy jak to będzie..bo w sumie nie muszą przecież idealnie komponować się w treści z książki.

ocenił(a) film na 4
aneess

O nie, Jacob musi być wyższy od Edwarda...

aneess

no w sumie racja. może jednak nie będzie tak źle, a w drugiej części jest mniej Eda to Jacob będzie się mógł wykazać...

ocenił(a) film na 4
Black_Angel_

Patrząc w niedaleką przyszłość, Zaćmienie...

Black_Angel_

Dobrze by było gdyby w NM pokazali więcej czułości E&B. Za każdym razem jak oglądałam Twilight miałam wrażenie że jakoś tak nie czułam chemii między nimi:/ W książce było więcej czułości i namiętności(chodzi mi tu o np - wąchanie jej rąk przy przywitaniu,całowanie we włosy lub w policzek) ogólnie tego mi brakowało..mam nadzieje że to jakoś nadrobią.

ocenił(a) film na 4
aneess

Jeśli nie została wypieprzona scena z pokoju Belli po powrocie z Włoch to by było good, bo tam jest tyle czułości i w ogolę, ale jak znam życie to scenarzystka uznała tą scenę za nie ważną...

aneess

Dokładnie, mnie zdziwiło jak w Zmierzchu Ed całował się z Bells pierwszy raz, W filmie Ed odepchnął ją tak, że znalazł się na drugim końcu pokoju, a w książce było napisane, że z czułością...

Black_Angel_

Ahh...co tu dużo gadać. Poczekamy na NM i zobaczymy :)

aneess

A jak myślicie kogo wzieli do ról Volturi?? Macie jakieś wiadomości?? Ciągle słyszę o Vanessie i Lucasie z HSM ;/ i troszkę mnie to irytuje...

ocenił(a) film na 3
Black_Angel_

Poczytaj temat Obsada "New Moon". A może lepiej załóż kolejny? :p