Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179123
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

nie rozumiem dlaczego ten film zaliczany jest do horroru ??? ktoś mi to wyjaśni...
lubię nawet tan film ale horror ? na mojej stronie znajdziecie recenzje horrorów oraz miejsca gdzie owe można znaleźć i obejrzeć -> http://recenzjehorrorow.blog.onet.pl/ zapraszam serdecznie :) love you all

ocenił(a) film na 2
krytykhorrorow17

A jesteś w stanie obejrzeć ten film w całości bez odwracania wzroku od ekranu choćby na chwilę? Istny horror przecie!

krytykhorrorow17

Horror (łac. groza, strach), fantastyka grozy – odmiana fantastyki polegająca na budowaniu świata przedstawionego na wzór rzeczywistości i praw nią rządzących po to, aby wprowadzić w jego obręb zjawiska kwestionujące te prawa i nie dające się wytłumaczyć bez odwoływania się do zjawisk nadprzyrodzonych.

wiesiekorzel

widzę że sam nie rozumiesz tego co tu jest napisane :) żal normalnie ... przedstaw swoje zdanie a nie tu z jakąś definicją wyjeżdżasz odwołujące do zjawisk nadprzyrodzonych ... sorry ale w h2o haha też jest przedstawiona rzeczywistość a tu nagle syreny :D to też jest horror albo witch :) weź się zastanów

ocenił(a) film na 10
krytykhorrorow17

Pewnie dlatego, że są wampiry i wilkołaki ;). I nie chodzi pewnie o to czy są przedstawione pozytywnie czy też nie.

wiesiekorzel

Uświadomiłeś mi coś. Dzięki

ocenił(a) film na 2
wiesiekorzel

Błagam, połknij codzienną porcję tabletek zanim siądziesz do komputera. Może wtedy nie będziesz rozmawiał sam ze sobą.

ocenił(a) film na 1
krytykhorrorow17

Mam takie pytanie,napisze mi ktos ile ten film ma w sobie z wampirow i horroru a ile z romansidla,bo nie przepadam za romansami,a to mi cos przpomina mode na sukces ten jej juz nie kocha,blebleble,idzie sie bac na tym filmie?

ocenił(a) film na 2
malarzinho7

Ta, można się bać, że ten film się nie skończy.