nie rozumiem dlaczego ten film zaliczany jest do horroru ??? ktoś mi to wyjaśni...
lubię nawet tan film ale horror ? na mojej stronie znajdziecie recenzje horrorów oraz miejsca gdzie owe można znaleźć i obejrzeć -> http://recenzjehorrorow.blog.onet.pl/ zapraszam serdecznie :) love you all
A jesteś w stanie obejrzeć ten film w całości bez odwracania wzroku od ekranu choćby na chwilę? Istny horror przecie!
Horror (łac. groza, strach), fantastyka grozy – odmiana fantastyki polegająca na budowaniu świata przedstawionego na wzór rzeczywistości i praw nią rządzących po to, aby wprowadzić w jego obręb zjawiska kwestionujące te prawa i nie dające się wytłumaczyć bez odwoływania się do zjawisk nadprzyrodzonych.
widzę że sam nie rozumiesz tego co tu jest napisane :) żal normalnie ... przedstaw swoje zdanie a nie tu z jakąś definicją wyjeżdżasz odwołujące do zjawisk nadprzyrodzonych ... sorry ale w h2o haha też jest przedstawiona rzeczywistość a tu nagle syreny :D to też jest horror albo witch :) weź się zastanów
Pewnie dlatego, że są wampiry i wilkołaki ;). I nie chodzi pewnie o to czy są przedstawione pozytywnie czy też nie.
Błagam, połknij codzienną porcję tabletek zanim siądziesz do komputera. Może wtedy nie będziesz rozmawiał sam ze sobą.
Mam takie pytanie,napisze mi ktos ile ten film ma w sobie z wampirow i horroru a ile z romansidla,bo nie przepadam za romansami,a to mi cos przpomina mode na sukces ten jej juz nie kocha,blebleble,idzie sie bac na tym filmie?