Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179123
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

http://www.pudelek.pl/artykul/16733/przerwano_zdjecia_do_drugiej_czesci_zmierzch u/

Moja koleżanka mi to wysłała...
Nie wiem czy to prawda i choć źródło mało wiarygodne to nigdy nic nie wiadomo.
Czy jest ktoś kto może to potwierdzić lub zaprzeczyć przez wiarygodne źródło??

Alice_Claudia_Cullen

Wow! Pierwsze słysze:// A www.newmoonmovie.org nie podaje takiej informacji więc to musi być plotka:/

aneess

"Część aktorów wróciła do domów, ponieważ skończyli kręcić już zdjęcia. Pattinson wraca za kilka dni, następnie kręcić będą pod koniec maja we Włoszech, NIC NIE PRZERWALI!!! TYLKO ZDJĘCIA SIĘ ZAKOŃCZYŁY !!!"

Alice_Claudia_Cullen

to nie moze byc prawda.;/;/ nie to nie mozliwe po prostu..;/ to musi byc plotka.. to jakies chore..;/;/ przeciez ona za duzo osiagneła..;/ jeszcze czego.. mam nadzieje ze to tylko klamstwo i plotka..;/ a jak bedzie sparwa mam nadzieje ze Stephenie Meyer wygra ta sprawe..:)

ocenił(a) film na 1
goosssia15

nie to nieprawda ;)od poczatku można było się zorientowac ;)

"Osoby czytające kozaczka, kotka i inne strasznie plotkarskie portale już czytali o rzekomym plagiacie Zmierzchu przez autorkę Stephenie Meyer.

Autorce zarzucono, że ściągnęła pomysł niektórych scen od dziewczyny która uczyła się na tej samej uczelni co nasza Stephenie.

Cała plotka oczywiście musiała być jeszcze bardziej urozmaicona. Dodano, że przez tę zbrodnię, którą zrobiła Stephenie Meyer praca nad filmem „Księżyc w Nowiu” została przerwana i wszyscy aktorzy rozjechali się do domów.

Summit Enterainment dementuje o tej plotce i zapewnia, że prace nad KwN nadal trwają."
źródło : TheTwilight.pl wiarygodne bez obaw ;)

Alice_Claudia_Cullen

jak dobrze ze to tylko plotka :) kamien spadł mi z serca:D