Wszystkie dziewczyny zachwycone tymi bzdurami odsyłam do mojego tekstu na temat poprzedniej części tego badziewia. Czy Zmierzch, czy Księżyc w Nowiu, wychodzi na to samo. I przejrzyjcie na oczy jakimi copami się zachwycacie.
http://www.filmweb.pl/topic/1059694/OTWÓRZCIE+OCZY+DO+JASNEJ+CH+!!!.html
Hmmm... A wiecie czemu film odniósł taki sukces?
Powiedzmy sobie szczerze, większość chodzących do kina to PŁEĆ ŻEŃSKA.
Kiedy jestem sobie w kinie, w sali na 100 osób jest jakieś 70-80 dziewczyn. I to nie tylko w przypadku "Zmierzchu", ale także na innych filmach, nawet na "American Gangster", na których kiedyś byłem, było zaskakująco dużo kobiet.
Dziewczyny w takich filmach, czy książkach znajdują to co uwielbiają - emocjonalne rozterki, wyraźnie zaznaczone relacje między bohaterami... I to wystarczy. Odpowiednia dawka emocji międzyludzkich. To dla dziewczyn cały film. Oczywiście nie mówię o wszystkich, tylko o tych co chodzą do kina.
Otwórzcie oczy do jasnej kurwa cholery!
A co ty kurna, sekta jakaś, guru się znalazł?
No i nju mónu jeszcze nie było, zapowiada się słitaśnie, takie fajne wilczurki tam skaczą i ta klatusia Edziusia jeeee!
Dlaczego? Chcesz niszczyć ten cudowny świat, z podziałami, kontrastami, różnicami? Ja bym wolał, aby się skończył, niż by każda osoba dojrzewająca miałaby być inteligentna i oglądać Felliniego czy czytać Coelho.
No i bez tego wszystkiego nie było by słitaśnego forum Zmierzchu
Autor tego tematu jest żałosny,żal mi ciebie człowieczku !
Ja już dawno nie jestem nastolatką,a film mi się podobał,tobie nie-to po h...wchodzisz na to forum???
Z tego co wiem filmy ogląda się zazwyczaj dla rozrywki,a nie po to żeby zadręczać się nad widokiem człowieka,który przez cały film zastanawia się nad tym czy być albo nie być.To tak w skrócie o tzw.ambitnym kinie :P
Śmieszny jesteś,a twoja wypowiedź jeszcze zabawniejsza.Niektórym się film bardzo podobał i co cie to obchodzi???Nie masz prawa tych ludzi obrażać,to forum jest dla nich i niech się zachwycają dalej skoro sprawia im to radość,h...cie to obchodzi !
Nie podobał się film to nie wchodź tu i nie obrażaj innych,są setki które mi się nie podobają i rzygam jak usłyszę sam tytuł,ale nie wchodzę na forum i nie pisze takich farmazonów,bo o gustach się nie dyskutuje!!! To tyle ode mnie.
To czy komuś się podoba owy film to wyłącznie jego osobista sprawa. Ale nie rozumiem dlaczego antyfani tak to przeżywają?? Skoro aż tak tego filmu nienawidzicie to po co w ogóle tu wchodzić. Ja np. wolę unikać denerwowania się ale widzę, że niektórzy lubią się nakręcać... Może to jakiś problem z psychiką? Rozumiem-wyrazić swój sprzeciw, opinie, ale żeby tak się żołądkować to już lekka przesada. Do wszystkich, których nerwy ponoszą: Wyluzujcie trochę bo to forum schodzi na psy!! :) Pozdrawiam.
to forum dla wszystkich, a nie tylko dla fanów. antyfani wchodzą, żeby wyrazić swoją opinię
ok to niech wyrażaja opinię na temat filmu a nie oceniaja ludzi którzy go oglądają,proste.
Zauważył ktoś,by fan zaczynając nowy temat napisał np. że Ci co nie lubią sagi są obłąkani,żałośni itp. ??