Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179123
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Mam pytanko. Trapi mnie to już od dłuższego czasu. Mianowicie- bardzo polubiłam filmową Esme (Elizabeth Reaser), jednak nigdy gdy wchodzę na stronki związane z "New Moon" nie widzę jej w obsadzie. Na zdjęciach z planu też jej nie widać... Czy ona gra w "New Moon"? Proszę o odpowiedź! :D

Alice_Claudia_Cullen

oczywiście że gra ;) Tylko raczej trzyma się na uboczu..przecież ma męża i dzieci. Jest za poważna na skandale a tym bardziej jej rola nie przykuwa uwagi paparazzi. Kobieta utrzymuje równowagę między rodziną a przyjemnościami.Pewnie nie raz ją zobaczymy na fotkach.Trzeba czekać widocznie grane są takie sceny gdzie nie jest potrzebna ale spokojnie..będzie w filmie:P:)

ocenił(a) film na 4
aneess

Uff... To dobrze! Ulżyło mi i to bardzo!
Teraz mogę spać spokojnie! :P :D

ocenił(a) film na 4
aneess

Tym bardziej, że czytałam, że rodzina Cullenów nie odegra dużej roli w tej części i będzie ich mało na filmie. No bo w sumie w książce też nie było zbyt wiele momentów z nimi wszystkimi

Alice_Claudia_Cullen

skąd ty masz takie info.... ze ona ma meza i dzieci ? :xx

Lena_

fakt,zapomniałam że nie ma.
Ale ogólnie to było takie wytłumaczenie czemu jej nie widać na fotkach z planu. Już sprostowałam i sory za zamieszanie.

Alice_Claudia_Cullen

luz, lekko mnie szokło bo nigdy nie mowila o rodzinie ( w necie nie ma nic o jej dzieciach, mężu)