Nietypowe pytanko ;) Czy ktoś trafił gdzieś na jakieś informacje odnośnie tego, jak twórcy filmu zamierzają rozwiązać problem wzrostu Jacoba?
Czy odejdą w tej kwestii od książki i pozostawią go 'naturalnego' czy też zostanie on komputerowo powiększony tak jak np. Robbie Coltrane (Hagrid) w Harrego Pottera lub Michael Clarke Duncan w "Zielonej Mili"?
Bo jakoś nie wyobrażam sobie żeby Jacob miał pozostać takim małym... wilczkiem :p
Taylor codziennie ćwiczy, widziałam na filmiku jaką ma klatę i jestem pod wrażaniem jego mięśni :D Dużo biega, i w przerwach kiedy kręcą film też ćwiczy. Dużo jest o tym w internecie i jest też dużo zdjęć. Jak na moje oko to się stara i widać efekty :-)
Szczudła mu ubiorą i będzie gitar. No ja się zastanawiam jak to będzie z tym wzrostem.
Ale mi nie chodzi o jego 'muskulaturę', bo o tym to wiem tylko o wzrost ;) Jacob książkowy ma 2m wzrostu... a nie 1,70-1,75 :p I jest to DOść istotne :p
Technika komputerowa, będzie wyglądał dosyć sztucznie, ale co tam. Jeszcze przy samej Kristen to jakoś, ale ja będą sceny z Robertem to będzie krucho, bo on jest wyższy xD. To mnie nurtuję :D
Przecież już dawno reżyser i zgraja to uzgodnili. Tylor bedzie biegał w szpilkach, jak mogłyście nie doczytać to na stronie newmoon?
;<
widzisz kobiety tak mają zdjęcie przystojnego faceta i świata nie widzą:D:D A swoją drogą, to ciekawe jak zrobią wilki. Bo w książce przecież jest napisane, że są wielkie niczym niedźwiedzie...
no dobrze, ale na wysokość niestety siłownia mu nie pomoże..
i mam nadzieję, żę go jednak powiększą jakoś. Bo rzeczywiście, taki mały wilczek... :)
logiczne że mu nie pomoże ale i tak dał z siebie wszystko. Na zdjęciach z planu zdecydowanie przerastał Kristen o 1,5 głowy..czyżby wysokie buty xD
pożyjemy.....zobaczymy.
Na youtube są filmiki z planu i ma na nogach coś jak szczudły i się zrobił wyższy od Kristen i to o duuużo.. :)
Ja tam myślę, że nie będą wcale kombinować ze wzrostem Taylora;)
Przecież w "Zmierzchu" nie wszystko się zgadzało...
nie wyobrażam sobie go mniejszego od Edwarda. Zdecydowanie muszą coś zrobić z jego wzrostem...2 m muszą być jak nic:P
wzrost wzrostem ,ale z ciałem już nic komputerowo nie musza robić.mmm...ale ma klate ładną http://www.newmoonmovie.org/2009/05/wicked-jacob-black-fan-poster/
Bladolicy Edzio się nie umywa.Poza tym w tym roku gwiazdą będzie z pewnością Taylor Lautner bo jest głowną i najważniejszą postacią w New moon , więc gwiazda Pattinsona bardzo przygaśnie i jak znam życie kiedy powstanie Eclipse znowu napalą się wszystkie na Edwarda...
Heh dokładnie;) Taylor wygląda słodko..;)) Fakt,jak powstanie 3 i 4 cześć to zaś Cullenowie będą "modni" i na to liczę. Lubie tą rodzinkę i zdecydowanie uraził mnie fakt że było ich mało w 1 i 2 części:/
Nie sądzę, że tak bardzo przygaśnie. Rob będzie się często pojawiać na ekranie. Mniej więcej w tych momentach, w których słyszy jego ostrzegawczy głos Bella w książce. Więc Rob nie przygaśnie ale na pewno Taylor rozbłyśnie :)
A niech tam rozbłyśnie! może się wybije i jakoś ułatwi mu to start w karierze ten udział w tej produkcji:)
Biorąc pod uwagę to: http://www.filmweb.pl/Pierwszy+plakat+do+%22Ksi%C4%99%C5%BCyca+w+nowiu%22,News,i d=51629
to jednak niewiele zrobią z jego wzrostem :/ Do 2m daleko... trochę niewyrośnięty będzie z niego wilczek...
Co to Jacoba to muszę was zmartwić ale ta super klata nie należy do niego to chyba jakaś przeróbka:( http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd.php?idfot=38283&u=taylor+lautner
Ty się nie sugeruj takimi portalami jak Pudelek, Kozaczek, Egoiści itd., bo tam bzdury piszą... może i na plakacie klata jest nie jego, ale to zdjęcie poniżej jest stare, sprzed roku czy dwóch... obecnie Taylor jest na prawdę rozbudowany :)
I dodam, że jego fanką nie jestem... w sumie to za nim nie przepadam, ale jak ktoś takie bzdury pisze jak na tych portalach i podpiera się "przeterminowanymi" fotkami to mnie szlag trafia :/