Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179123
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

A dokładniej...
W marcu zaczęli, nakręcili juz sporo scen no np. Odejście Edwarda , scene z motorami , rozmowę w kinie itd..a w listopadzie film ma być juz gotowy a nawet nie ma jeszcze głupiego plakatu , ktoś puścił plotkę , że dzisiaj będzie trailer i każdy uwierzył tylko dlatego , że tak było z Twilight.Wie ktoś kiedy co ma być?

IKnowWhatYouAre

teaser dziś jest, tylko, że na blu-rayu twilight.........:/

Luelle

to może ktoś łaskawie wrzuci do neta??
<za_krótki>

ocenił(a) film na 4
Edddzia

Jak jest już w Usa to u nas też lada dzień będzie.

Zaczytana_xD

jeszcze nie jest w necie. ludzie na imdb również są lekko wnerwieni xD

Luelle

http://www.youtube.com/watch?v=4da7voUORvU

ocenił(a) film na 6
IKnowWhatYouAre

co to niby jest? tylko robota jakiegoś psychofana.
ludzie cierpliwości, skoro w listopadzie ma już być film, no to niedługo będzie trailer.

Monikk_

a tu są officjalne soundtracki , tylko parę bo jeszcze nie wybrano wszystkich
http://www.youtube.com/watch?v=wYwuGAPbMGU

ocenił(a) film na 4
IKnowWhatYouAre

No no, zatkało mnie! Są boskie!
za krótki <br/>

IKnowWhatYouAre

że niby Hana Pestle - Need ma się znaleźć w filmie???Czy to tylko podane przykładowe kawałki bo jestem w szoku. Słyszałam że ta piosenka nawet nie była brana pod uwagę...

aneess

Według mnie almost lover i all around me( zwłaszcza ta piosenka) są znakomite plus niezbędny muse , w twilight ich supermassive black hole było super podkładem do gry w baseballa , ciagle jej słucham
Ps.Polecam all aroun me , super piosenka!!

IKnowWhatYouAre

Fajne wybrali te soundtracki. Mi się najbardziej podoba Sia- Breathe me. Ta piosenka ma w sobie coś takiego co sprawia, że idealnie pasuje do tego filmu.. Przynajmniej ja tak sądzę.

paulaeve

I ta piosenka Muse - Bliss fajnie pasuje do scen w Volterze :)

ocenił(a) film na 4
IKnowWhatYouAre

baaardzo mi się podobają, myślę ,że super będą oddawać klimat filmu:)

ocenił(a) film na 7
eternity90

Ja czytałam na jakiejś amerykańskiej stronie do new moon,ze bd jakieś inne soundtracki i były takie trochę głupie ;] to chyba było na newmoonmovie.com czy jakoś tak :P

czarna94

jeszcze nie jest znana lista soundtracku xD najpierw muszą nakręcić film, pojawi się pewnie na 2 miesiące przed premierą. To robota psychofanów:/ tak samo robią z trailerami - podpisują je "OFICCIAL" choć są ich roboty:/