Czytalyscie artykul w BRAVO , o tym ze Kristen pali marihuane :/
Co o nim myslicie??
Czytałem w popcornie że jej koleżanka jest Tera Patrick i ze planują nakręcić razem film. Ponoć ma mieć zawiła fabule i trzymać w napięciu do samego końca. Zresztą nie zdziwił bym się ja by te plotki stały się prawda wystarczy obejrzeć byle jaki filmy z Tera.
Właśnie niech robi co chce - ja w sumie to w to wierze tak jak tam pisało może ma problem ze stresem ciągle pod obstrzałem paparazzich
Proszę was! Moja bratanica przy mnie czytała pewną gazetę dla "nastolatek"(nie pamiętam jakie to było wydanie ale jakoś teraz z przed kilkunastu dni) że same afery na planie NM,opisana była cała historia tego plagiatu Meyer...brak słów. Nie wierze żadnym POLSKIM - tandetnym portalom.Tyle z mojej strony.......
Zgadzam się z Tobą całkowicie... Ja już nie czytam BRAVO ani innych tego typu pisemek. A przynajmniej nie czytam artykułów o Zmierzchu itd... Jakie tam bajki wkręcają... Szkoda gadać... Tylko się człowiek zdenerwuje;/
HEh również się zgadzam :) Pozatym już ktoś jej zrobił zdj z fajką i oczywiście Z DALEKA każdy rozpozna czy to marichuana czy zwykła fajka, tak napewno to czujemy oglądając zdj, że możemy nagadywać i oceniać innych. Wiem każdy powie, jest aktorką, po co się pchać w ten showbiznes, jak wiadomo co cię czeka- ale wurzają mnie już te różne plotki (nie tylko na nią, ale ogólnie na aktorów), które podsumowują ludzi nawet ich nie znając. Rodzicie nie uczyli, że się nie obgaduje ludzi xD Dajcie im wszystkim spokój, patrzcie ile oni dla nas robią, poświecają swoje prywatne życie, rodzinę, przyjaciół, abyśmy mogli choć czasem oderwać się od szarej rzeczywistości i mieli się z czego pośmiać czy wzruszyć.
To co piszą w gazetach tych dla nastolatek o Kristen to brednie ja w to nie wierze a poza tym tam piszą same głupstwa...
Ja widziałam te zdjęcia już pare miesięcy temu.
ale nie wiadomo czemu wtedy w rence miała zwykłego papierosa...
Ja widziałam te zdjęcia już pare miesięcy temu.
ale nie wiadomo czemu wtedy w ręce miała zwykłego papierosa...
W Kaliforni marycha to nie zbrodnia ;] inne tak ale nie marycha. To tylko Polacy sa tak irracjonalnie przewrażliwieni. :D Nie ma co mówic 'szkoda dziewczyny' bo kalifornia to inny świat i nie ma raczej człowieka który nie spróbował albo nie spróbuje ;] To tyle..
Dla mnie to też historyjki wyssane z palca, ostatnio przeczytałam artykuł pt. ,,Czy Kristen Stewart spodziewa się dziecka?''
Przeczytałam jeszcze cos takiego:
Kristen wciąż się przewraca?
Gwiazda ma problemy z nogami. Kilka miesięcy temu Kristen Stewart zwichnęła sobie nogę w kostce - i to na rownej drodze. W lipcu na planie The runaways potknęła się po raz kolejny. ,, Miałam przebiec kilkanaście metrów. Nietety zachaczyłam stopą o wystającą płytkę chodnikową i przywaliłam o glebę. To już moja babcia lepiej chodzi'' -mówi aktorka.
Co o tym myślicie? Prawda czy plotka?
a gdzie to znalazłaś
ale obrucila to w zart wiec brzmi
tak jak by sie jej nic powaznego nie stalo
może nie wierzycie ale marihuana jeszcze nigdy nikogo nie zabiła (w porównaniu z alkocholem itp...) poza tym marihuana to tylko NATURALNE ususzone liście po których człowiek za dużo myśli :D gdyby nie to, że po ostrzejszej dawce masz "haluny" marihuana byłaby przyprawą np. do zupy :P
A to, że Kristen nie jest taka jak Bella to już nie nie jej wina. Ludzie, spójrzcie na nią jak na człowieka a nie jak na kochankę wampira...
czy ty przeczytalas co napisalas
' ususzone liście po których człowiek za dużo myśli '
chyba właśnie nie myśli i do tego niezbyt dużo
i to nie ' tylko ' ususzone liście
gdyby tak bylo marihuana byla by legalna
i LUDZIE jestesmy na forum New Moon ona tu jest kochanka wampira
Uważam, że te wszystkie plotki są wyssane z palca... Ciągle coś nowego wymyślają: To, że Kristen jest w ciąży, to że pali marichuanę... Ja w to wszystko nie wierzę... najlepiej niech Ci wszyscy dziennikarze że od Niej odczepią... takie jest moje zdanie
ja widziałam zdjecie jak paliła na planie NM, no ale to papierosa;)
już nie bądzmy tacy święci, niektórzy z was też napewno coś tam kiedyś sprubowali, jakieś zakazane substanje[?]
żyjcie własnym życiem (to nie do wszystkich). może jeszcze będzie was obchodziło jakie majtki nosi? a Bravo to chłam. ostatnio u koleżanki przeglądałam Bravo gdzie na okładce pisało o niby ciąży Kristen i był o tym artykuł w środku. wyssane z palca dyrdymały. może jeszcze napiszą, że Krist wyrosły czułki i okazała się Marsjanką w związku z tym przewieziono ją do ściśle tajnego laboratorium, gdzie będą ją badać najlepsi amerykańscy naukowcy.