Lubię Kirsten, ale inaczej ją sobie wyobrażałam czytając książkę. Kto waszym zdaniem byłby idealny?
Moich wymagań chyba nikt by nie spełnił.Czytając książkę miałam jej specyficzne wyobrażenie,żadna aktorka by się nie nadawała ;)
Muszę jednak przyznać,ze Kristen jako Bella bardzo mi się podoba.Najbardziej ze względu na jej oryginalny wyraz twarzy(nie mam tu na myśli oczywiście niczego niemiłego ;P)oraz specyfikę ruchów,to pozostaje w pamięci.No i chyba powtórzę poraz setny-dlaczego ma takie proste włosy?!(jednak przyznam,ze oglądając zdjęcia z Eclipse jestem zadowolona,ze powrócili do fal<tak,wiem-to peruka,ale jednak>) xD
"oryginalny wyraz twarzy"? Masz na mysli to, ze ZAWSZE ma otwarte usta i TEN SAM wyraz twarzy? Obojetnie czy mowi "kocham cie" czy "nienawidze cie"? Hmm.
Ja powiem to troche inaczej: jakakolwiek inna aktorka bylaby lepsza od niej.
:)
no nie wiem. no ale teraz to i tak bez sensu, aktorzy się już raczej nie zmienią. A nawet jeśli by ich zmienić to by była TOTALNA, ALE TO TOTALNA KLAPA, nikt by do kina nie poszedł! ;)
otwarte usta Kirsty są jej 'wizytówka' a poza tym to jest... sexy, jak czytam. bez przesady nikt nie wimienia "kocham cie" czy "nienawidze cie" obojętnie. w tym drugim zazwyczaj trzeba troszke krzyknąć.
moja odpowiedz: Kirsten ;D
Wcale nie trzeba krzyczeć, mówiąc komuś, że się go nienawidzi. Na mnie większe wrażenie by to na pewno zrobiło, gdyby ktoś mi to powiedział chłodno i spokojnie ;)
Tak,dokładnie o to mi chodzi :) Bella tłumiła w sobie emocje i w ogóle była dosyć wyjątkową osobą.To jak przedstawi ją Kristen bardzo mi się podoba
Szczerze mówiąc gdy dowiedziałam się, że to Kristen będzie grała Bellę byłam trochę rozczarowana. Wyobrażałam sobie Bellę jako dziewczynę o bardziej delikatnych rysach, która wygląda jak niezdara, a przecież Kristen nie sprawia wrażenia ostatniej łamagi.
Jednak Stewart bardzo podobała mi się w tej roli. Szczerze mówiąc przyjemniej patrzy mi się na nią niż na Roberta. Ta dziewczyna moim zdaniem coś w sobie ma.
Mimo wszystko gdy dowiedziałam się o tym, że ma być film na podstawie "Zmierzchu" jako Bellę widziałam aktorkę Alexis Bledel http://www.freewebs.com/our-twilight/alexis_bledel.jpg
Heidi, też w pierwszej chwili pomyślałam, że Alexis byłaby świtna :-)
Nic nie zmieni mojego uwielbienia do niej, ale cieszę się, że ostatecznie wybrali Kristen. Alexis jest śliczna w taki oczywisty, zauważalny sposób, dlatego myślę, że bardziej pasowałaby do roli Alice. Kristen też bardzo mi się podoba, jestem fanką jej urody (piszę to chyba po raz setny ^^), ale ma w sobie coś nietypowego, coś co sprawia, że patrząc na nią, w pierwszej chwili, nie myśli się, że jest naprawdę ładna... Poza tym podoba mi się to, jak zagrała niezdarność, bardzo lubię też to w jaki spsób wyraża emocje Belli - dokładnie tak sobie ją wyobrażałam :-))
Ashley Greene !Ewentualnie Kate Beckinsale o ile udaloby sie ją ucharakteryzować na nastolatkę, a przecież nie takie rzeczy robią w Holiłódzie
ja raczej nigdy nie słyszałam by ktoś mówił "nienawidze Cię" nie krzycząc, no okey. tak sexy, nie wiem tak czytałam że tak jest podobo.
Alexis jest podobna to Kirsten, fakt, nadawała by się ;D
No nie wiem, ja widzialam z Kristen kilka filmow i dla mnie nie ma w sobie... nic. Jest po prostu zawsze taka sama, zawsze za sztywna, bez emocji. i nie tlumaczcie, ze o to chodzi i Bella miala tlumic emocje - bez przesady. Poza tym widzialam trailer do New Moon i mam na mysli slowa "Kocham cie. Pocaluj mnie". No przepraszam bardzo, ale czy ktokolwiek z was widzial/slyszal zeby ktos takie slowa wypowiedzial tak beznamietnie? Taak, wiem, Bella byla niesmiala itd itp ale no luudzie! Jest tyle utalentowanych aktorek... dlaczego akurat Kristen?:(
Lubię Kriten, jednak moim zdaniem na Belle się nie nadaję. Gdy czytałam książki inaczej sobie ją wyobrażałam. Energiczna, niezdara, wstydliwa w stosunku do Edwarda ( idealnie dobrany). Kristen jest nijaka. Cały czas taka sama gra, otwarte usta. Uważam, że jest piękna. DObrze, że spotyka się z Pattinsonem. Jednak to nie jest Bella jaką ja sobie wyobraziłam. Kto by mógł zagrac? Nie wiem ..... dużo jest utalentowanych dziewczyn. Może Ellen Page albo, LeeLee Sobieski ?
Amber Tamblyn - przeciętna uroda, dobrze gra introwertyczki, byłoby widać duży kontrast między "pięknisiami" Wampirami, a dziewczyną z Arizony, moja Bella.