Czy zna ktoś utwory jakie są użyte w tym zwastunie?? Chodzi mi dokładnie o te: 0:32 i 1:20.
Clint Mansell - Lux Aeterna no i jeszcze I´m kissing you by Des Ree- nie wiem czy to dobre takie odpowiedzi mi dawali na forum;))
"nie wiem czy to dobre takie odpowiedzi mi dawali na forum"
No to chyba warto to pierw sprawdzić samemu, np. na youtubie?
Pierwsze co podałaś (od Immediate Music) to ulubiona muzyka pod trailery typu fan made.. czyli na pewno nie to.
Clint Mansell - Lux Aeterna, muzyka z Requiem for a dream? LOL?
I´m kissing you by Des Ree, no to to już chyba przegięcie.
Uhh... to jednak nie to, szukam, szukam i zanlazłam jedynie mało prawdopodobny tytuł piosenki ale nigdzie jej nie ma. Dam tytuł:
In OnScreen & Music by Susie (zaznaczam mało prawdopodobne że to ta piosenka) Wie ktoś gdzie można ją znaleźć??
Też nie wiem.. wpisałem wynik w google, jakaś pierwsza lepsza stronka, z tytułem wykonawcy i tytułu.. ale filmik to jakiś koleś, który śpiewa i gra na gitarze..
reszta muzycznych serwisów milczy na ten temat.. poszukam bardziej dokładniej.
I w ogóle, tłumacząc to na polski^^:
In OnScreen & Music by Susie
Rozumiem, że Susie to zespół, ew. wokalista, A In On Screen & Music to tytuł piosenki?
Dziwne.. bo na logikę powinno być odwrotnie. :) Ale słówko 'by' znaczy tyle, co przez kogoś.
Też nie wiem, może to fałszywy trop. Dużo osób szuka tej piosenki, zwłaszcza na youtube, będę szukać dalej:)
No ja też.. polecam dobry sposób: wchodzisz w komentarze pod filmik (od 200 najlepiej), tam gdzie cieszą się dużym zainteresowaniem, ctrl +f i wpisujesz w te pole wyszukiwania music i klikasz na dalej do skutku. ;)
Okej, znalazłem. Trochę to zajęło, ale ciężko nie było.
Ta muzyka to:
Groove Addicts - Ashes to Ashes
do pobrania z Google. :)
Jakby ktoś miał problem z ze znalezieniem w sieci..
http://odsiebie.com/pokaz/4932952---7315.html
http://www.myspace.com/michaeldavidnielsen tu jest lepsza wersja taka jak w oficjalnym zwastunie New Moon, tutuł: "Up from the Ashes". Tylko nie wiem skąd można ją pobrać:(
Hej to w końcu on jest autorem, czy zespół Groove Addicts?
Nic takiego w google znaleźć nie mogę, że to on jest tego autorem..
co do pobrania, to z pewnością istnieją pluginy, które umożliwiają pobrać muzykę z myspace, poszukaj.
Nie wiem kto jest w końcu autorem, może ten Michael Nielsen przerobił ten utwór do zwiastunu New Moon?
Nie mam zielonego pojęcia jak pobrać muzykę z myspace, kiedyś próbowałam ale z marnym skutkiem - oczywiście mi się nie udało.
Też teraz tego nie mogę pobrać. Nowy firefox wszystko sknocił.
Są odpowiednie programy jak Free Music Zilla czy Orbit. Spróbuj z tym pierwszym.. odpalasz program, odpalasz stronkę z muzyką i coś powinno się na liście programu wyświetlić. Mi się tylko firefox zwiesza cały. :(