Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179129
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Czy zna ktoś utwory jakie są użyte w tym zwastunie?? Chodzi mi dokładnie o te: 0:32 i 1:20.

ocenił(a) film na 6
Vivan

właśnie?

freepick

Blasphemy - Immediate Music? taki utwór znalazłam,ale nie wiem czy to ten(z pierwszego zwiastunu)

freepick

Clint Mansell - Lux Aeterna no i jeszcze I´m kissing you by Des Ree- nie wiem czy to dobre takie odpowiedzi mi dawali na forum;))

ocenił(a) film na 6
elena_lamb

"nie wiem czy to dobre takie odpowiedzi mi dawali na forum"

No to chyba warto to pierw sprawdzić samemu, np. na youtubie?
Pierwsze co podałaś (od Immediate Music) to ulubiona muzyka pod trailery typu fan made.. czyli na pewno nie to.
Clint Mansell - Lux Aeterna, muzyka z Requiem for a dream? LOL?
I´m kissing you by Des Ree, no to to już chyba przegięcie.

freepick

Uhh... to jednak nie to, szukam, szukam i zanlazłam jedynie mało prawdopodobny tytuł piosenki ale nigdzie jej nie ma. Dam tytuł:
In OnScreen & Music by Susie (zaznaczam mało prawdopodobne że to ta piosenka) Wie ktoś gdzie można ją znaleźć??

ocenił(a) film na 6
Vivan

Też nie wiem.. wpisałem wynik w google, jakaś pierwsza lepsza stronka, z tytułem wykonawcy i tytułu.. ale filmik to jakiś koleś, który śpiewa i gra na gitarze..

reszta muzycznych serwisów milczy na ten temat.. poszukam bardziej dokładniej.

ocenił(a) film na 6
freepick

I w ogóle, tłumacząc to na polski^^:
In OnScreen & Music by Susie

Rozumiem, że Susie to zespół, ew. wokalista, A In On Screen & Music to tytuł piosenki?

Dziwne.. bo na logikę powinno być odwrotnie. :) Ale słówko 'by' znaczy tyle, co przez kogoś.

freepick

Też nie wiem, może to fałszywy trop. Dużo osób szuka tej piosenki, zwłaszcza na youtube, będę szukać dalej:)

ocenił(a) film na 6
Vivan

No ja też.. polecam dobry sposób: wchodzisz w komentarze pod filmik (od 200 najlepiej), tam gdzie cieszą się dużym zainteresowaniem, ctrl +f i wpisujesz w te pole wyszukiwania music i klikasz na dalej do skutku. ;)

użytkownik usunięty
Vivan

Czyli w końcu jaki jej tytół piosenki z zwiastunu ???

ocenił(a) film na 6

Wciąż nie wiadomo. :)

Wyżej miałem na myśli 'song', nie music. :)

ocenił(a) film na 6
Vivan

Okej, znalazłem. Trochę to zajęło, ale ciężko nie było.

Ta muzyka to:
Groove Addicts - Ashes to Ashes

do pobrania z Google. :)

freepick

Super, dzięki:*

ocenił(a) film na 6
Vivan

Jakby ktoś miał problem z ze znalezieniem w sieci..
http://odsiebie.com/pokaz/4932952---7315.html

freepick

http://www.myspace.com/michaeldavidnielsen tu jest lepsza wersja taka jak w oficjalnym zwastunie New Moon, tutuł: "Up from the Ashes". Tylko nie wiem skąd można ją pobrać:(

ocenił(a) film na 6
Vivan

Hej to w końcu on jest autorem, czy zespół Groove Addicts?

Nic takiego w google znaleźć nie mogę, że to on jest tego autorem..
co do pobrania, to z pewnością istnieją pluginy, które umożliwiają pobrać muzykę z myspace, poszukaj.

freepick

Nie wiem kto jest w końcu autorem, może ten Michael Nielsen przerobił ten utwór do zwiastunu New Moon?
Nie mam zielonego pojęcia jak pobrać muzykę z myspace, kiedyś próbowałam ale z marnym skutkiem - oczywiście mi się nie udało.

ocenił(a) film na 6
Vivan

Też teraz tego nie mogę pobrać. Nowy firefox wszystko sknocił.

Są odpowiednie programy jak Free Music Zilla czy Orbit. Spróbuj z tym pierwszym.. odpalasz program, odpalasz stronkę z muzyką i coś powinno się na liście programu wyświetlić. Mi się tylko firefox zwiesza cały. :(

freepick

Ha, tak się składa że też mam nowego firefox'a. Wystarczy mi ta wersja Groove Addicts. Dzięki że chciałeś mi pomóc:)