Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179129
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Nie wiem co się tak wszyscy jarają tym filmem. Co wejdę na jakiś portal to tam ,,Bosko, cudnie, już się doczekać nie mogę''. Troszkę chyba przesadzacie, po pierwszej części nie zbyt udanej nie spodziewam się wiele lepszego efektu, ale może się mylę. Na razie jak patrze na trailery to mam wrażenie że oglądam zwiastun jakiejś złej bajki albo fantasy. Jakieś takie troszkę niedorobione mi się to wydaje, chyba najlepsze z całego filmu jest moment przemiany Jacoba w wilkołaka i sam Jacob. Jakoś Edwardzik mało mnie pociąga:) Jeśli uraziłam wielkie fanki sagi wybaczcie, nie miałam złych intencji, tylko nie rozumiem całej tej ekstazy:)

ocenił(a) film na 4
Szmminka

nie rozumiesz, bo jesteś normalna :)

użytkownik usunięty
Szmminka

Nie zapowiada się lepiej; duzo tapety, jeszcze więcej lansu, a na pierwszym planie dalej nasi utalentowani aktorzy.

ocenił(a) film na 4

przynajmniej pierwsza część miała swój klimat. ta jest do niczego i w dodatku za kolorowa.

ocenił(a) film na 9
LeaMao

ta pokazali juz caly film w kawalkach;( teraz to tylko poczekam az wejdzie na DVD i obejze bo coz zrobic;)

Diana1604

ja jednak mam zamiar wybrać się do kina ta ten ,,spektakl'', bardzo podobały mi się wszystkie części sagi, chociaż 2 i 3 były najnudniejsze. Może w zwiastunach pokazane są najgorsze momenty;D?

użytkownik usunięty
Szmminka

Mi już się cały ten tłajlajt znudził, więc chyba poczekam do "kiedyś". ;)