Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179123
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Według mnie autorka Zmierzchu powinna kontynuować historię o wampirzej rodzinie,ale tym razem chciałabym przyjrzeć się bliżej historii Emmeta i Rosalie. Szczególnie interesuje mnie "biografia" męża szacownej piękności. Jego poczucie humoru bardzo mi odpowiada,a poza tym dość mam tych sentymentów z całej sagi( tych całych ochów i achów Belli i Edwarda)..Odmiana byłaby mile widziana- spojrzeć na świat przez różowe okulary Emmeta i w trakcie lektury nie być skupionym jedynie na relacjach damsko- męskich, ponieważ tego jest już za dużo w Zmierzchu. Może życie Emmeta przed i po przemianie opisywane z jego perspektywy okazałoby się ciekawsze niż love story Belli??

A swoją drogą, ciekawe jakim cudem błyskotliwy Emmet zdecydował się związać z kimś tak wyniosłym i zapatrzonym w siebie jak Rosalie(przecież to,że przyczyniła się do jego "metamorfozy", nie oznacza, że jest zobligowany do małżeństwa ze swoją "twórczynią". Argumentem nie jest tutaj także to, że jest olśniewająco piękna).

ocenił(a) film na 9
kraken_a

myśle że pozostał z nią: po 1 , dlatego że go uratowała i chciał jej się w ten sposób podziękować , a jak wiemy 'miłość przychodzi z czasem' i myśle że on też o tym wiedział.
Po 2 jak sam powiedziałaś Rosalie była ładna ; D

użytkownik usunięty
anabella

NIECH PISZE DALEJ !!!!!!!!!!