Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179129
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

ja mam takąą prośbe. ;)
gdyż mieszkam za granicą to nie moge pojechać do kina na ten o to wspaniały film . więęc proszęę kogokolwiek żeby dodał ten film online. !
będę baaaaardzo wdięczna . ! ;))
poprostu zakochałam się w tym filmie a że jestem daleko nie mogę sobie wrócić i pójść do kina ; p
noo więęc prooooszeee . !!!!

boefie

Nie bardzo wiem, co znaczy "dodać film online"... jeśli chodzi o wrzucenie na serwer, żebyś mogła ściągnąć, to mam bardzo złą wiadomość - jeszcze nie było premiery. I jeszcze coś - za granicą nie ma żadnych kin?

ravensecond

Wiem że nie było premiery ale mi o to chodziło że jak będzie i ktoś bd miał dostęp do tego z napisami lub z lektorem to żeby nagrał ten film i dodał. ; )
jeżeli znajdzie się ktoś taki dobry to baaardzo proszę dodaaj. ; ))

boefie

Nie było premiery. Ale podejrzewam, że jak tylko pojawi się w kinach, to będziesz mogła znaleźć go w necie w kilkudziesięciu wersjach :)

Damona

mieszkasz na jakiejs prowincji ze kina nie ma?

KristenStewart

Ale NM jescze nie ma w kinach, jeśli chodzi Ci o zmierzch to wejdz sobie na YouTuba wpisz: "Zmierzh 1/12 LEKTOR PL" i oglądaj :)

KristenStewart

Kina tutaj są . ale tylko są w nich filmy Holenderskie a ja nei czaje tego jęsyka.

ocenił(a) film na 3
boefie

lektor to będzie pewnie gdzieś za 9 miesięcy, a R5 za 6 ?? Nie wiem dokładnie, a co za problem wejść na stronę i ściągnąć z PL lektorem ??

boefie

A na tym Twoim wygwizdowiu Internet nie dochodzi do stron z torrentami?

DontCallMeOver

widać nie, no ale YouTube to chyba masz...

ocenił(a) film na 2
boefie

Polskiego chyba też nie.

ocenił(a) film na 3
boefie

Wspaniały film? Pomyliłaś fora.