ja mam takąą prośbe. ;)
gdyż mieszkam za granicą to nie moge pojechać do kina na ten o to wspaniały film . więęc proszęę kogokolwiek żeby dodał ten film online. !
będę baaaaardzo wdięczna . ! ;))
poprostu zakochałam się w tym filmie a że jestem daleko nie mogę sobie wrócić i pójść do kina ; p
noo więęc prooooszeee . !!!!
Nie bardzo wiem, co znaczy "dodać film online"... jeśli chodzi o wrzucenie na serwer, żebyś mogła ściągnąć, to mam bardzo złą wiadomość - jeszcze nie było premiery. I jeszcze coś - za granicą nie ma żadnych kin?
Wiem że nie było premiery ale mi o to chodziło że jak będzie i ktoś bd miał dostęp do tego z napisami lub z lektorem to żeby nagrał ten film i dodał. ; )
jeżeli znajdzie się ktoś taki dobry to baaardzo proszę dodaaj. ; ))
Nie było premiery. Ale podejrzewam, że jak tylko pojawi się w kinach, to będziesz mogła znaleźć go w necie w kilkudziesięciu wersjach :)
Ale NM jescze nie ma w kinach, jeśli chodzi Ci o zmierzch to wejdz sobie na YouTuba wpisz: "Zmierzh 1/12 LEKTOR PL" i oglądaj :)
lektor to będzie pewnie gdzieś za 9 miesięcy, a R5 za 6 ?? Nie wiem dokładnie, a co za problem wejść na stronę i ściągnąć z PL lektorem ??