Informacja, która pojawiła się na wp:
http://film.wp.pl/id,96127,title,Robert-Pattinson-cuchnie,wiadomosc.html
To bardzo interesujące...Nie mogę sobie tego wyobrazić, szczególnie podczas na ceremoni rozdania Oscarów, gdy na sobie miał garnitur od Gucciego (albo podobnej rangi projektanta-nie pamiętam dokładnie).
na oficjalnej stronie filmu new moon masz sprostowanie całej tej akcji i nagonki na biednego Pattinsona - to totalna bzdura z tym jego niemyciem sie :/
przykre to i smutne ze taki portal internetowy jak wp takie brednie powiela :/
Kolejny się nie myje, który to już? 10,15,20? Nie cierpię tych portali,najeżdżają na kogoś bo są zazdrośni...
Co do Roberta, to sam przyznał, że nie czuje jakiejś specjalnej potrzeby mycia się, ale jak mus, to mus...
Wszystko to jest dawno zdementowane:
Wywiad z Robertem Pattinsonem dla moviefone.com w którym aktor dementuje plotki na swój temat.
1.Słyszałam, że czytasz wszystkie plotki na swój temat?
Czytam i uważam, że to totalne bzdury. Myślę sobie "Boże, brzmię jak jakiś idiota"
2. Więc to nieprawda?
Cóż, czasami jest to prawda.Kiedyś zdarzało się to częściej. Wtedy widziałem tylko negatywne strony. Chciałem wiedzieć kto o mnie wygaduje złe rzeczy i pragnąłem zapamiętać jego nazwisko. Zapisywałem sobie to wszystko w mojej czarnej księdze (śmiech)...
3. Czy to prawda, że zabrałeś na kolację swoją fankę?
Tak, to prawda.
4. Czy to prawda, że, nie wiem czy już to do Ciebie dotarło ale źródło z planu 'New Moon' mówi, że brzydko pachniesz i się nie kąpiesz?
Jeszcze nawet nie było mnie na planie!
5. Nie wiem czy wiesz, ale ta sama plotka wyszła na temat Zaca Efrona kilka miesięcy temu...że się nie myje.
Serio?Wygląda na bardzo pachnącego (śmiech). Ja też się myję.
6. Czytałam także, że zostałeś uderzony w głowę podczas kręcenia przez jakiś metalowy szyld.
To najbardziej...Dowiedziałem się o tym dopiero dzisiaj rano. To chyba najnudniejsza historia jaką słyszałem.
7. Właśnie przed chwilą oglądałam wywiad z Ryanem Reynoldsem w którym przyznał, że wyglądasz jak marzenie i bardzo chciałby z Tobą współpracować.
(Speszony śmiech) Serio?
8. Czy istnieje jakaś osoba, z którą pragnąłbyś współpracować?
Ryan Reynolds! (śmiech) Zawsze marzyłem o współpracy z Benicio Del Toro. Uważam, że jest genialny. Poza tym jest masa innych ludzi z którymi chętnie podjąłbym współpracę.
tłumaczenie: twilightpl.com
Ja tam w te plotki nie wierzę! już mi się żygać chce bo gdzie nie spojżę na jakiś artykuł o zmierzchu tam tylko "UWAGA UWAGA ROBERT PATTINSON SIĘ NIE MYJE I ŚMIERDZI TAK, ŻE GO WSZYSCY UNIKAJĄ!!" poprostu tak jest ze wszystkimi jak wcześniej były te skandale z gwiazdami Disneya (bo byli popularni) tak teraz będzie z aktorami ze "Zmierzchu", ale co zrobić!? kiedyś to minie...
Moja mama stwierdziła że on wygląda na takiego niedomytego. xD
I się wcale nie zdziwiła jak to przeczytała.
powiem tylko jedno - sam sobie tego narobił - podczas wywiadów nieraz żartował ze jego włosy tak wyglądają bo ich nie myje za często, innym razem aktorka grająca Rosalie wąchała go po czym on stwierdził ze wąchaną koszulkę nosi od kilku dni - a pismaki tylko czekały na jego nieuwagę i zaatakowały go jego własna bronią :/
przykre, ale prawdziwe - z mojego punktu widzenia...
A co to kogo obchodzi, czy on się myje do jasnej ciasnej? I tak nigdy go nie poczujecie dziewczynki :)