możecie jego obejrzeć pod tym adresem: http://www.plejada.pl/2,22749,news,1,1,mamy_najnowszy_zwiastun_ksiezyca_w_nowiu, artykul.html
juz jest taki sam temat, dotyczący tego samego zwiastuna. A co do samego zwiastuna - jest rewelacyjny!!!
uwielbiam ksiazke (cala sage) uwielbiam film ........Mozesz mi powiedziec jak wstawiasz te linki bo niestety jeszcze nie umiem tego zrobic ..........a mam duzo swietnych trailerow ktorymi chcialabym sie podzielic ..........Prosze o wytlumaczenie tego calego procesu wstawiania linku na filmweb
.......... :)
LOL :D Jak wstawić linki na forum? Ty chyba żartujesz? Normalnie kopiujesz adres odnośnika (ten adres www na górze Twojej przeglądarki) i potem go wklejasz w te pole, w którym piszesz na forum.. Proste chyba.
Hm, ja mam tylko nieco inne i chyba trudniejsza pytanie, co to za piosenka jest w tle tego zwiastuna? Wykonawca, tytuł?
Właśnie, co to jest za kawałek w tym zwiastunie? Jest świetny. Jak ktoś z Was będzie wiedzieć co to jest, to proszę o info. :-)
wymnmadrzasz sie, a tak nie jest...............bo jak skopiujesz i wkleisz to nie masz bezporedniego laczenia z ta strona..............wiec naprawde wez sobie na wstrzymanie............i przestan medrkowac
To Ty przestań, bo on ma rację. Kopiuj -> wklej lub, jak kto woli, ctrl+c -> ctrl+v.
Nie widzę w tym niczego, co mogłoby sprawić problem.
juz to wiem .....................
.,,..............................
.................................
.................................
Patrysia, dziś jako jedyna mnie rozśmieszyłaś..
Może myślałaś, że jak skopiujesz link to od razu Ci się cały film tu wklei? I kto tu 'mędrkuje'. Ktoś kto nie wiedział wcześniej jak wstawiać linki na forum, chyba nie powinien używać tak skomplikowanego moim zdaniem słowa.
Po prostu bez większego już komentarza, bo jeszcze trafisz na trofeum najśmieszniejszych filmwebowych wypowiedzi. lol2 normalnie ;d