Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179123
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Dziś dowiedziałam się ,że polska premiera "KWN" jest zapowiedziana na 20.LISTOPADA.2009r <jupi> już nie mogę się doczekać!!

paulina2315

Chyba coś ci się pomyliło "koleżanko" 20 listopada jest premiera światowa, a w Polsce ukaże się pewnie w styczniu. Nie wiem skąd czerpiesz swoje informacje, ale nie są napewno prawdziwe.

ocenił(a) film na 8
nero3

Nie no naprawdę podobno już jest potwierdzone, że w Polsce premiera będzie miała miejsce 20 listopada.

ocenił(a) film na 4
paulina2315

Już od dawna wiedziałam, że w Polsce premiera ma być dokładnie tego samego dnia co w Ameryce. Nie pamiętam z jakiego źródła, ale to było chyba na jakiejś stronie fanowskiej o Twilight. Ja odliczam już dni do premiery :).

ocenił(a) film na 6
Anel

już 20 listopada?
ja myślałam, że gdzieś w grudniu... :P

Mocking_Bird

Nie no nie przesadzajcie = Polska nie jest aż TAK opóźniona. Już nie raz widziałem date premiery na świecie równą daty premiery w Polsce.

Chiohio

to jest już potwierdzone. Polska premiera jest w tym samym dniu, co amerykańska!! :D:D:D:D:D

Bella_Lioness

Mi tam nie przeszkadza sam tłum, tylko to, że swoimi spostrzeżeniami dzielą się nie po, a podczas seansu, często bardzo głośno...

paulina2315

Oficjalnie potwierdzone, ale będą kina zapchane :/

tolcia22

ciekawe ile będzie ludzi^^
na pierwszym pokazie przedpremierowym było u mnie tylko 50.

paulina2315

POLSKA PREMIERA TEŻ BĘDZIE 20 LISTOPADA!!!

filipin5

tak jakby cały czas jest o tym mowa?^^

ocenił(a) film na 9
Bella_Lioness

Ja juz raczej nie pojde na premiere New Moon tylko moze jakos 5 dni po premierze bo bedzie pelne kino i wszyscy beda szelescic swoimi reklamowkami i pewnie znowu znajdzie sie ktos kto bedzie krzyczal:"Edward to gej"...Ja niestety bylma na premierze Zmierzchu i tak wlasnie bylo :P:P

ocenił(a) film na 10
mimi9494

Ja byłam na przedpremierze... i było sporo osób, nikt nie krzyczał ani nic... a jezeli chodzi o premiere to planuje pojsc... i tak potem bede chodzila jeszcze z 5 razy na ten film do kina... na Twiligt bylam 3...

paulina2315

Ja też spodziewałam się, że premiera będzie w styczniu. Chociaż po cichutku marzyłam że będzie w listopadzie xD
Ale się ciesze, że piszecie, że to jednak będzie w listopadzie! :D:D:D

użytkownik usunięty
Irina

Ja tak samo jak koleżanka wyżej ;) cicha nadzieja była.Do kina na pewno nie pójdę w dzień premiery te tłumy mnie przerażają więc większość będzie już po a ja dopiero obejrzę mimo iż jestem bardzo ciekawa jak będzie całość wyglądała mam nadzieję że wytrzymam kilka dni.

dokładnie ^^
Nie wiem czy wytrzymam, wydaje mi się, że będzie niezły "syf" w kinach w dniu premiery... najgorsze miejsca, tłumy itp. :D lepiej poczekać xD mimo wszystko xD