Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179123
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Zastanawiam się jak to będzie w filmie Zmierzch zabrano ważny wątek z Księżyca w Nowiu (ten Jak Harry zostaje zamordowany przez Jamsa - ten wątek jes w Zmierzchu) w KwN jest że umiera na zawał a później jes pogrzeb na który jedzie tata Belli, wtym czasie zadzwoni Edward i Jackob (chyba tak się to pisze) mu powie że ojciec Belli jast na pogrzebie...
Ciekawa jetem co wstawią na to miejsce??????
Znowu ktoś umrze czy jak..:(Bo to naprawde moim zdaniem jest duży wątek gdzyby nie on Edward by nie pojechał do Włoch...

Madziak456

Ja już nie ogarniam, dlaczego tak dużo osób mysli, że uśmiercono w "Zmierzchu" właśnie Harry'ego. To był zupełnie inny gość, tę postać wymyślono na potrzeby filmu i nadano mu imię... Nie pamiętam jakie. Ale nie był to Harry.

Beyond_Birthday

Oooo, mam. To był niejaki Waylon :P

Beyond_Birthday

w filmie napewno pojawi sie hary bo jak bez niego wlasnie by pokazali ten watek..?? chyba ze ktos inny umrze..

goosssia15

Dziewczyny co wy pie***?! Przecież już jest wybrany Graham Greene na Harrego Clearwatera! Więc oczywiste i logiczne jest że będzie:)

Madziak456

kilka miesięcy temu zadałam podobno pytanie:P!
Tak,w filmie uśmiercono kogoś innego(dobrego znajomego ojca Belli) a w filmie tego z klanu Quiletów:)

aneess

nawet nie wiedzialam, ze je zadalaś :) ale teraz już wszystko wiadomo :)