Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179123
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Kto jest za? Juz nie pamietam wszystkich postaci NM bo ksiazke czytalam dosc dawno.Ale jak uważacie pasowalby na ktoregos z bohaterów??

Wypasiona_Foczka

moim zdaniem po dobrej charakteryzacji pasowalby na ktoregos z Volturi ;), moglby byc Aro albo jednym z ochroniarzy Volturi :P

Wypasiona_Foczka

Julian McMahon mógłby zagrac jakiegoś Volturi.

Wypasiona_Foczka

Ralph byłby idealny ...
... strasznie mi się podoba sposób jak gra Voldemorta w HP , więc na pewno poradziłby sobie z rolą wmpira :)

JosePhine_C

Ja Ralpha kojaże tylko z "Pokojówki na Manchatanie" i jakoś nie moge wyobrazić sobie go w New Moon...;)

ocenił(a) film na 6
olkaaa009

to strasznie przykre. polecam rozszezyc horyzonty i poprawic sobie gust

olkaaa009

Ralph gra Voldiego w HP.

ocenił(a) film na 7
Wypasiona_Foczka

Myłby idealny do roli wampira.

ocenił(a) film na 7
ms_zaczytana

*Byłby

ocenił(a) film na 6
Wypasiona_Foczka

wrzucam zdjecie na potwierdzenie moich słow :)

http://api.ning.com/files/iVxm-bv3wtyCe08sWKe4KHXzgNYdKXeA7*HigKiIT*X8LMujSAjo9F AYBohe7ePjQ-l*ZPA05pCyIYSKnj--0Qmv7qq5*Uav/WH9.jpg?width=512&height=288

ocenił(a) film na 3
Wypasiona_Foczka

o tak :) Mógłby zagrać jednego z Volturi :) Pasowałby idealnie. Powyższe zdjęcie jeszcze bardziej mnie do tego przekonało :)

ocenił(a) film na 3
Phonetique

Oby nie!!! Jessssusicku! Odpier***** wam?! Taki świetny aktor w takim filmie? Zeszmaciłby sobie karierę! On jest świetny w każdej roli, potrafi odegrać dowolną postać zarówno pod względem technicznym jak i emocjonalnym perfekcyjnie! Wierny ogrodnik, angielski pacjent, wichrowe wzgórza, uratował nawet film pokojówka na manhattanie! Nawet Voldemort w jego wykonaniu jest genialny a wy tutaj wyjeżdżacie z propozycją żeby w New Moon zagrał?! Jasna cho...inka! Dostałam apopleksji! Profanacja arcydzieła!!!

Charakteryzacja to nie wszystko! Paul Bettany też by się w takim razie nadał...
http://www.celebritywonder.com/wp/Paul_Bettany_in_The_Da_Vinci_Code_Wallpaper_6_ 1280.jpg

ocenił(a) film na 6
Anita_Blake

A czym sie rózni HP od zmierzchu ta sama liga

proponuje new moon nakrecic z prawdziwymi dobrymi aktorami w roli wampirow :)zeby mogł konkurowac z wywiadem :)

paul tez sie nadaje

ocenił(a) film na 3
Wypasiona_Foczka

Harry Potter czym się różni od Zmierzchu? Hmm... Pomyślmy... WSZYSTKIM! Jedyne co łączy te dwa filmy to Robert Pattinson. Harry Potter też nie jest arcydziełem (film) zarówno Columbus jak i Cuaron czy Yates* (Zakon Feniksa) mogli się bardziej postarać, ale epatuje taką samą magią jak książki. Jedynie montażyści trochę olali sprawę- czasem ma się wrażenie oglądania streszczenia książki a dialogi są zbyt chaotycne (wina scenarzystów), ale całość da się oglądać i jeszcze nie spotkałam się z opinią "wyszłam z kina po 10 min".

*Ponoć Książę Półkrwi ma być świetny. Poczekamy, zobaczymy.

Gdzie "Wywiad z wampirem"... Apopleksja repeat! ... a gdzie "Księżyc w nowiu"!. To może jeszcze porównujmy Straszny film z requiem dla snu?

ocenił(a) film na 3
Anita_Blake

mógłby ktoś wrzucić jeszcze raz zdjęcie Ralpha, które zamieszczono powyżej? Nie wyświetla mi się niestety, a chciałabym jeszcze raz się mu przyjerzeć :D