Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179123
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Widzieliście już 14 sekundową scenę z NEW MOON? :)

ocenił(a) film na 5
maja2221

jaką scene?

maja2221

tak jest boska! Kristen ładnie wygląda i Robert też to będzie lepsze od pierwszej części!

ocenił(a) film na 2
maja2221

http://www.mtv.com/videos/movies/395980/new-moon-mtv-movie-awards-sneak-peek.jht ml
o to chodzi?

ocenił(a) film na 7
maja2221

piękna scena ale za krótka !!!! chce większy trailer albo najlepiej cały film :)już niemoge sie dozekać :)

ocenił(a) film na 4
mery2000

pattinson W czerni wyglada zabójczo:D

ocenił(a) film na 2
maja2221

oficjalny trailer jest od jutra :) Na gali MTV movies awards mają pokazać.

ocenił(a) film na 9
kejti102

oj super się zapowiada !!! Dziękuję, że zmienili reżysera !!! Książka NM była dla mnie tą najgorszą, ale film zapowiada się lepszy od Zmierzchu =)) Już nie mogę sie doczekać, szkoda, że polskie mtv nie będzie relacjonować na żywo MTV MUSIC AWARDS :(

maja2221

Nie wiem czy wiecie, ale jutro na amerykańskim MTV na żywo o 9.pm. pokażą pełny teaser trailer. A w poniedziałek o 6 rano naszego czasu pojawi się w sieci. Fajny prezent na Dzień Dziecka :)

maja2221

Sorry za drugi post, ale zapomniałam. 13.06 na naszym polskim MTV pokażą galę MTV Music Awards i trailer NM.

ocenił(a) film na 9
Aniol_8

ej a nie wiecie może czy gdzieś w sieci będzie można obejrzeć na żywo MTV Music Awards? moze być na zagranicznych stronach xD

15lol151

Widziałam ale jakoś nie mogę przeboleć, że Edwarda będzie tak mało...

sikorka94

Edwarda ponoć wcale nie będzie tak mało. Będzie się pojawiał w snach Belli i gdy będzie próbowała zrobić coś głupiego. I wcale nie będzie to sam głos.

paulaeve

a można ten filmik znależź na youtube na przykład? Niestety mam czarny obraz na tej stronce z linku.....

YASMINSOFIJA

przesadzacie, zaledwie 14 sekund, plakat i kilkanascie zdjec z planu a wy juz stwierdzacie ze film bedzie wybitny

ocenił(a) film na 4
YASMINSOFIJA

haha, to polewkowe. rozbroił mnie wyraz twarzy Belli i intonacja głosu jak mówiła do Edwarda by ją pocałował :)

LeaMao

Ja jak zobaczyłam jej minę od razu mi się skojarzyło, że ona mówi: "No pokaż, że potrafisz całować" :D To przez tą jej uniesioną brew .

ocenił(a) film na 7
sikorka94

Na you tube też jest
http://www.youtube.com/watch?v=Kk4Hv-GF2pQ&translated=1

a ona tam mówi ,,Dziś są moje urodziny. Mogę cie o coś poprosić? Pocałuj mnie. Kocham cię.

GUSIALLL

Wiem co ona mówi, tylko jej mina według mnie mówiła : "Pokaż, że umiesz całować "

ocenił(a) film na 7
sikorka94

a to sory sikorka94 nie zrozumiałyśmy się :):)

GUSIALLL

Nic nie szkodzi :D

Grunt, że ostatecznie doszłyśmy do porozumienia.