Znalazłam już 100% trailer do filmu "New Moon"
Fajniutki i bardzo przekonujący do drugiej części ;)
http://www.youtube.com/watch?v=AsghUBi81qY&feature=related
Sorry bo zapomniałam dodać link ;P
Hmm, no cóż, kolejny fanowski trailer :D Dobry, ale nie oficjalny, bo jeszcze nawet filmu nie zaczęli kręcić :D
To jest trailer zrobiony przez fankę filmu. Oficjalnego trailera jeszcze nie ma bo nawet się zdjęcia nie zaczęły.
Kurde!Co wy z tymi trailerami??Nie ma jeszcze prawdziwego trailera i jak na razie przez dłuuugi czas nie będzie! ehh:))
Masakra! Nie ma oficjalnego trailera New Moon bo przeciez jeszcze nie aczeli zdjęć:/?.Jeżeli będzie to dopiero tuż pred premierą...
Nie bardzo;] tam pisze "fanmade".
Ale jak tak, to nie wiedziałam, że postanowili pobić swój poprzedni rekord(48h na nakręcenie filmu)i nakręcić go w 24h i pół filmu zkopiować z "Paktu milczenia";]
No nic, coś mnie ominęło i jednak nie gra ten dzieciak Jackoba? Jednak gra Steven Strait? To by mi pasowało, przynajmniej jeden powód by zobaczyc new moon;]
Nie ma szans...-Taylor Lautner!Młodziak zaklepany przez reżysera...chodź dla mnie jego obecność jest obojętna w książce a tym bardziej będzie w filmie...
Ja w ogóle tego Taylora=Jacoba nie mogę zdzierżyć,no ale to mój problem:)
Co do filmiku,to tifanny umieściła sceny ze Straitem,bo grał w wielu filmach...No a chyba nie wyobrażacie sobie,żeby ktoś do Kristen dokleił małego Taylora z "Rekina i Lawy" xD
czytając(i ponownie czytać) książkę utożsamiałam(i będę utożsamiała)sobie bohaterów z bohaterami z filmu... nie zniosła bym twarzy np Vanessy czy jak jej tam... Hehhe no fakt...pamiętam go z tego filmu xDD.Chyba liczy na spory sukces po NM,w końcu będzie często się pojawiał i zobaczymy jaki z niego aktor..
kto wie może go rozciągną ale jak dla mnie i tak porażka;] Taki Taylorek nie ma co buu;] malutki o śnieżnobiałym zgryzie:D
Ale pomysł fajny, wogóle zaczynam się zagłębiać w takie fanmade'owe trailery ;p Ludzie naprawde mają obsesje ;)
hehhe dokładnie;) A ile przy nich roboty...ludzie to maja pomysły i wyobraźnie..podziwiam jak Bum-cyk cyk podziwiam:) również powoli uzależniam się od oglądania tych trailerów ale niestety nie zawsze mam czas(chodź mam ferie drugi tydzień:()
nie ma jeszcze officjalnego.! Znaczy będzie pod koniec maja prawdopodobnie...ale tylko prawdopodobnie.!
ej ja słyszałam że ma być na początku lipca 6 czy 8 i to mi się wydaje bardziej wiarygodne niż pod koniec maja skoro oni pod koniec maja jadą do Włoch kręcić sceny z Volturi ale poczekamy zobaczymy.
Ludziska, zdjęcia zaczęli kręcić w mniej więcej połowie marca. Na koniec maja jest przewidziany koniec zdjęć, a na grudzień premiera filmu...
plakaty maja być pod koniec maja najpóźniej początek czerwca, zwiastuny pierwsze mają zazwyczaj 30 sekund wiec za dużo się w nich nie dzieje i Volturi nie muszą być w zaraz pierwszym, premiera PODOBNO w Polsce 20 listopad
Kilka oficjalnych plakatów już upolowałam (na 99,9% oficjalne).
A osobiście nie mogę się doczekać 4 części sagi ( o ile powstanie)
bo bardzo chcę zobaczyć jak przedstawią Garretta (o ile w ogóle go nie pominą...) ;)
Świetny ten trailer, ale zgodze się moimi przedmówcami, że fanowski. Poza tym ten koleś, który miał być w nim Jacobem to nie jest nawet Taylor i kilka wiele fragmentów video jest z innych filmów... Np. ten, w którym Stewart wygląda przed okno.
A co sądzicie o aktorach, którzy mają zagrać Volturi i ich straż (Aro, Kajusz, Marek, Heidi, Jane, Alec...) kilka zdjęć widziałam w BRAVO, a kilka w internecie i trochę sie zawiodłam - nie pasują mi oni w ogóle (oprócz Dakoty nie-pamiętam-jak-się-pisze-nazwisko) - jakieś takie dziecięce twarze mają ;pp
zgadzam się Dakota świetnie będzie pasować do roli Jane, może jeszcze Alec ale pozostali... inaczej sobie wyobrażałam Aro Kajusza i Marka, a Haidi kompletnie mi nie pasuje. Poza tym mogliby już dodać na filmweb pozostałych aktorów. A jak wam się podoba sfora wilków?
dakota mi średnio pasuje na jane. nie mówiąc już o marku, aro i kajuszu.. masakra. nie dość, że aro wygląda jak pasterz, to kajusz jak jego syn. fajnie dobrali demetri'ego i felixa, wg mnie. :)
E! has revealed that the first glimpse we’ll have of the finished New Moon product is coming very soon–during the MTV Movie Awards at the end of the month, on May 31st!
Get ready for some New Moon. And nope, we’re not talking about a new set of paparazzi pics of Robert Pattinson & Co.
I can exclusively reveal that footage from the Twilight sequel will be shown for the first time during the upcoming MTV Movie Awards,
Awards show producer Mark Burnett says Patzz, Kristen Stewart and Taylor Lautner will hit the stage together to present the clip.