Przeglądam sobie co jakiś czas dodane kontrybucje i, por favor, ludzie, opamiętajcie się! PO CO dodawać olbrzymie ilości plakatów, które NIE SĄ oficjalne????????? Zaśmieca się tylko bazę kontrybucji, a prawdziwe informacją zostają dodane z wielkim opóźnieniem!!!! Na razie NIE MA ZADNYCH plakatów do NM, więc nie dodawajcie tych fanowskich, ponieważ i tak nie zostaną zaakceptowane!!!!!!!!!!! Kiedy pojawi się oficjalny w internecie będzie naprawdę bardzo głośno, więc o to się nie przejmujcie:P
Mam nadzieję, że moja petycja zostanie wzięta pod uwagę, a jak nie, to systematycznie będę was zalewa takimi tematami xD
'Na razie NIE MA ZADNYCH plakatów do NM'
jakto nie ma jak są xDDDDDDDDDDDDDD
są 3 oficjalne plakaty !!
<hahaha>
ale są 3 oficjalne.
1. z logo
2. z Edwardem
3. z Bellą
i są te 3 bo ktoś dodał.
a poza tym co to komu przeszkadza że ludzie sobie dodają?
nie pasi to nie patrzcie.
przeszkadza o tyle, że w natłoku fan-posterów nie widać tych oficjalnych (których notabene jeszcze nie ma). poza tym naucz się nie pisać jednego posta pod drugim.
popieram, jak na razie jest tylko 1 oficjalny czyli logo... co wg mnie nawet tak do końca nie jest plakatem xD nie robi różnicy to ze fanowskie plakaty są świetne , ale warto jednak posiedzieć trochę, poszperać i poszukać informacji czy są oryginalne, jak na razie nie wiadomo kiedy będzie nowy plakat [ chociaż wiadomo ze 5 maja wyjdzie pierwszy teaser trailer xD ciekawa jestem co w nim będzie, raczej niewiele ale co tam ...]
przecież jest nowy plakat z Edwardem ^^ jak ma rozpiętą koszulę i z Bellą która sobie idzie xd
a to z Jane to co niby?
nie ma jeszcze ŻADNEGO oficjalnego plakatu, a te z Edwardem w rozpiętej koszuli i oddalającą się Bellą są fanowskie, co jest napisane na każdej stronie amerykańskiej xD co prawda niektóre fanki nie znają dobrze angielskiego (choć nie wiem jak można nie rozróżnić wyrażenia "official poster" od "fan art", ale to już inna sprawa...), to jednak nie powinny wrzucać po kilkadzisiąt fanowskich plakatów do bazy, bo po prostu robi się zastój i prawdziwe informacje zostają zapisane z dużym opóźnieniem! Owszem, niektóre z tych plakatów są naprawdę świetne, ale co z tego? Nie są prawdziwe! jeśli chciecie się nimi podzielić to wklejajcie linki:)
myślę, że oficjalny plakat wyjdzie też w okolicach maja, tak jak ten do Twilight. Co zabawne - trailer do NM zostanie pokazany 5 maja, tak samo jak teaser do Twilight rok temu xD
z góry sorry za temat pod tematem xD
widzę, że jednak, pomimo mojej petycji, zagorzali fanatycy wklejania nowych kontrybucji co do plakatów, nie śpią. Baza została jeszcze bardziej zaśmiecona (zresztą tymi samymi plakatami co miesiąc temu:P). Czy nie zauważacie, ludzie, że moderatorzy nie akceptują tych plakatów? Więc jaki jest sens wklejania ich dalej!? m. in. dzięki temu obsada zostanie dodana gdzieś z miesięcznym opóźnieniemm w najlepszych rozrachunkach.
myślę, że samym moderatorom już się tego nie chce nawet sprawdzać - po raz kolejny widzą to samo, ponadto w zdwojonych ilościach:P
naprawdę, apeluję o wstrzemięźliwość w dodawaniu nowych kontrybucji xD
hmm.... widzę, że ktoś dziś znów uparcie wkleja kontrybucje do plakatów z FANOWSKIMI plakatami....... chyba trzeba powtórzyć: plakat na którym Bella się oddala i plakat Edwarda w rozpiętej koszuli sa CAŁKOWICIE FANOWSKIE!!!!!!!!! więc nie dodawajcie ich!!! co najmniej 50 razy ktoś je chciał wpisać do bazy!!!!!!!
Boże, widzę, że muszę powtarzać się dalej. NIE WKLEJAJCIE DO BAZY ŻADNYCH PLAKATÓW, GDYŻ NIE MA JESZCZE ANI JEDNEGO OFICJALNEGO I ZAŚMIECA SIĘ TYLKO TYMI BAZĘ!!!!!!!!!!!!! ZRUZUMCIE TO, PROSZĘ! PRZEZ TO PRAWDZIWE INFORMACJE DODAWANE SĄ W ZWOLNIONYM TEMPIE!!!!!!!!!!!!
sorry, za caps lock, ale powoli mnie ponosi:P proponuję najpierw sprawdzać czy dany plakat jest oficjalny, czy nie:P i powtarzam, że te 2 plakaty - jeden z oddalającą się Bellą, drugi z Edwardem w rozpiętej koszuli - są CAŁKOWICIE fanowskie!!!!!!
Sorry nie widziałam tej wiadomości.
Plakat z Edwardem jest z oryginalnym zdjęciem z planu.
chodzi ci o ten z rozpiętą koszulą? ale to nie jest oficjalny plakat - zrobiła go jakaś fanka, jest to wyraźnie napisane:)
Luelle ma racje! Nie ma jeszcze oficjalnych plakatów do NW!!!!
Wszystkie jakie są dostępne w necie są fanowskie.
dlatego pragnę, by inni też to zauważyli i nie zaśmiecali bazy kontrybucji. już i tak nas mają za napalone fanki xD trzeba ludzi uświadomić, by nie wklejali ciągle tych samych fanowskich plakatów. Poza tym, na miłość boską, po większości plakatów widać, że nie są oficjalne! Zdjęcia na nich pochodzą z Twilight! to oczywiste!
Popieram! Ludzie, przez plakaty fanmade, zapchana jest kolejka i przez to nie może być dodana obsada! Ja wiem - te dzieła fanów są naprawdę świetne, ale moderatorzy dodadzą tylko oficjalne! Poczekajcie jeszcze trochę - tak jak mówiły moje poprzedniczki, w maju możemy się spodziewać pierwszego postera i trailera (tak?;).
Dajmy sobie chwilę na wstrzymanie... Proponuję - jeśli ktoś chciałby się podzielić jakimś ciekawym plakatem, zdjęciem z planu itp., wklejajmy tu linki.
Pozdrawiam.
właśnie widzę, że nie ma pełnej obsady dodanej i sie zdziwiłam. Mam nadzieje że to uzupełnicie... nawet Esme i Carlisle brakuje:PP
stoją pewnie w kolejce... xD
ale najlepsze jest to, że od kilku miesięcy niektórzy wklejają ciągle te same fanowskie plakaty, pomimo że nie są akceptowane... xD
no ale żeby aż tak było źle z naszą cywilizacją?? xD Przecież, na Boga, ile razy można wklejać ten sam plakat, pomimo że ni jest nigdy akceptowany? albo gdy go widać w kolejce?? xD
Ludzie opamiętajcie się co do tych plakatów! Moderatorom czy weryfikatorom, to już sie nawet tego sprawdzać nie chce ;/. Ludzie weźcie przeczytajcie, zobaczcie... a nie dodawajcie kolejnych tych samych, przecież na logikę, jeśli z przed miesiąca nie zostały zaakceptowane to teraz bd??? Wyluzujcie!
Ja. Pierdolę.
Na to nie ma słów. My tu jedno mówimy, uzewnętrzniamy się z naszych obaw, prosimy, błagamy, apelujemy, piszemy caps lockiem, krzyczymy, opierdalamy, a co to niektórzy dalej wklejają do bazy te fanowskie plakaty..........:/ ILE MOŻNA MÓWIĆ!!?? Warto również zwrócić uwagę na ILOŚĆ wklejanych plakatów w jeden dzień...:/ wszelkie rekordy się tu bije:/ Chryste, przecież to na pierwszy rzut oka widać, że dany plakat jest fanowski, a ponadto jest napisane wielkimi wołami: "fan art"! Dzięki temu, np. obsada gnije w niesprawdzonych kontrybucjach od któregoś tam kwietnia..............:/
Utrzymajmy ten temat jak najwyżej, może chociaż kilka zbłąkanych fanów znajdzie dzięki niemu właściwą drogę..........
Sorry za przekleństwa, ale powoli mnie ponosi......:/
Nie dziwię się że Cię ponosi. Co za ludzie! Jak się mówi że nie ma jeszcze plakatów do New Moon, to nie ma. Nie wstawiajcie żadnych fanowskich plakatów bo one i tak nie przejdą. A przez takie zaśmiecanie nic nie jest dodawane do filmu. Opanujcie się!! Jak będą jakieś plakaty to zaczną o tym trąbić, że nikt tego nie przeoczy! Więc narazie niczego nie wstawiajcie! :)
Nie przejmujcie się, mnie też to już wnerwia. Ci ludzie albo nie są w stanie pogodzić się z faktem, że nie ma jeszcze oficjalnego plakatu (no, bo chyba samego napisu ,,NEW MOON'' nie można nazwać plakatem), albo robią nam na złość.
albo chcą nam pokazać, jak to oni godzinami siedzą i szukają plakatów, które natychmiast muszą pokazać światu:/ i przy okazji pewnie liczą, że dostaną punkty za to i będą wysoko w liście współtwórców i będą mogli pochwalić się, że w większości to oni stworzyli bazę o tym filmie:/
wiem, wyobraźnia mnie ponosi, ale mam takie wrażenie dziwne xD
Nie tylko Ty tak myślisz xD.
Te same plakaty, a obsada, ciekawostki czy coś stoi! Dobrze, że chociaż tą produkcję poprawili z Australii, bo 3 raz już chyba bym się wściekła jakbym musiała poprawiać...
A do plakatów to nie ma słów! I oni się śmią nazywać fanami sagi? Jeśli nie umieją rozróżnić fanowskiego plakatu od oficjalnego?? Skąd oni informacje pobierają?? Brak słów brak słów... Ileż można mówić i wrzeszczeć, apelować...
Raczej nie będą się mogli nazwać prawdziwymi fanami, skoro nie widzą, że na tych "plakatach" umieszczone poszczególne foty z sesji zdjęciowych do, np. Entertainment Weekly;p
UTRZYMUJĘ TEMAT NA GÓRZE!
albo ewidentne plakaty z Twilight lub całkowicie innych filmów! xD
tak w ogóle, liczę na to, żę tym razem plakat będzie lepszy i że będzie go więcej xD z plakatami z Twilight się nie napracowali xD