Nie oglądajcie tego "filmu" jeśli życie wam miłe. Trzymajcie się od tego z daleka. Krótkotrwałe obcowanie z tym "dziełem" grozi poniesieniem nieodwracalnych konsekwencji.
a więc to dlatego od tamtej pory coś mi w mózgu nie styka... chyba mam przekichane.
No niestety, tak się kończy obcowanie z tym szitem. Odpuść sobie na jakiś czas te wszystkie romansidła to może Ci przejdzie.
Nieodwracalnych konsekwencji? Po pierwszym obejrzeniu filmu, faktycznie (niestety) odbiło mi na punkcie tej sagi. ;/ Ale na szczęście w porę się opamiętałam i teraz żyje, normalnie funkcjonuję :p
Tym lepiej dla Ciebie. To znaczy, że masz silną psychikę.Niestety wiele osób poległo podczas oglądania tego "filmu".
Masz na myśli takie osoby? O.O
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1375.snc4/164794_477478102260_2606 32917260_6291927_2457212_n.jpg
jesteś fanatykiem Pamiętników Wampirów, więz pewnie ściemniasz ze nie lubisz Sagi.
A propo tematu to jest żałosny, każdy ma prawo obejrzeć film i jakieś dziecko napewno mu tego nie zabroni.
Nie jestem fanatyczką Pamiętników, jest różnica pomiędzy fanatykiem, a kimś kto po prostu daną rzecz lubi. A po za tym dlaczego niby ten temat jest żałosny? Każdy ma prawo do swojego zdania.
A co do sagi Zmierzch, w tym filmie (książki nie są aż tak złe) wampiry są po prostu żałosne, a główna bohaterka irytująca. I tyle mam do powiedzenia. Ale skoro jesteś fanką Zmierzchu to po co czytasz opinie antyfanów? Ja na twoim miejscu nie zwracałabym uwagi na takie rzeczy.
No nie wiem 8/10 i w dodatku " Serce" to coś musi oznaczać chyba że jestes lekkomyślny/a i wgl. nie liczysz się z opinią.
Zwracam uwagę na kogoś kto ma głupotę w głowie lubi za wysokie mniemanie o sobie.
A co do zmierzchu widzę, ze nie zrozumiałeś/aś go lub poprostu jesteś nie dokładny/a bo co byś zrobił/a na miejscu Belli, nie dziwie sie ze miała taka depresje. Ludzie trzeba się trochę wczuć.
Może i jestem "lekkomyślna" ale o gustach się nie dyskutuje. Ja lubię (podkreślam LUBIĘ - na początku miałam obsesję na punkcie tego serialu) Pamiętniki ty lubisz Sage. I nie wchodźmy sobie w drogę. ;)
Z tym, że Bella jest irytująca to się zgodzę. A Saga i Pamiętniki to dwa odrębne światy, jedyne co je łączy - wampiry (które nawiasem mówiąc w sadze Zmierzch są śmieszne i sztuczne. :)
lubię cała sagę i uważam ,że są to filmy skierowane do młodzieży
denerwuje mnie właśnie coś takiego jak tu powyżej jak i komentarze pokroju 'nie oglądałem ale daję 1/10, bo tak'
jestem zdania ,że te fora są po to ,żeby wyrażac tu swoje zdanie na temat danego filmu ,a nie kłócic się kto ma rację.
i w zasadzie tyle w temacie.
uważam jednak ,że Księżyc w nowiu wypadł na tle reszty najgorzej...
Ogladalam , przcezytałam i kocham to :)
Kazdy ma swoje zdanie i nie moze obrazac innych.
KwN najbadziej jest oddany ksiazce...
Nie przesadził. Obejrzałem pod przymusem dziewczyny. O jeny co za straszne g**no. Nic się kupy nie trzyma, a facepalm człowiek ma ochotę robić co 2 minuty "seansu". Jestem świeżo po obejrzeniu i musiałem sobie coś na głowę zażyć bo zaczęła mnie boleć od tego natłoku idiotyzmów i głupot jakie przed chwilą obejrzałem. A najgorsze jest to, że pewnie zostanę zmuszony do obejrzenia kolejnych części tego czegoś! Trzymajcie za mnie kciuki, bym nie skończył w psychiatryku.
kolejny który przeżywa, nie wiedziałem że film może mieć aż taki wpływ na ludzką psychikę. Obyś zwariował, jednego hejtera mniej :D!
Hah nie nie aż tak źle nie jest waliłem szydere, pisałem pół żartem:) Jestem po obejrzeniu wszystkich, poza najnowszą częścią w kinie i nadal utrzymuje swoje zdanie. Z całej czwórki to część druga jest najgorszą z serii. Pozostałe, jak na zwykły film do obejrzenia zdaje swoją rolę. Jest lekki i przyjemny, ale przy montażu dwójki ktoś musiał być na ładnym kacu, bo jest po prostu słaby.