Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179129
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Urywek z filmu New Moon
urywek z filmu new moon (jeśli ktoś nie chce sobie zepsuć niech nie ogląda...słaba jakość)
http://www.youtube.com/watch?v=Z22WcOjjLMg&feature=relat...
aha przeszkadzają szalone fanki

ocenił(a) film na 3
DALIA_22

O kurwa, ale dzicz.

Kiedyś dziewczyny inaczej przechodziły rozdziewiczenie i osiągały swój pierwszy orgazm. Teraz wystarczy tylko, aby Edzio pokazał nagi tors.

ocenił(a) film na 9
sarimatian

hehehehe śmiejesz się to jeszcze nic
popatrz na to
http://www.youtube.com/watch?v=F6TQMkHu_O0

sarimatian

Alleluja!!!! Święta prawda, nawet nie muszę oglądać tych filmików żeby wiedzieć to tam się wyprawia...

efka84

Te szalone fanki zdecydowanie przesadzają ;)

atlanta206

No zdecydowanie przeginają, ale można się było spodziewać rozwrzeszczanych małolat, które bardziej kręci goła klata Patinsona niż film...
Teraz sobie wyobraź co będzie w kinie na premierze NM... nawet nie chce myśleć...

ocenił(a) film na 9
atlanta206

ja mam nadzieje, że jak wybiore się do kina na ten film to nie będę musiała słuchać takiej dziczy

DALIA_22

ojjjj na pewno będziesz musiała słuchać takiej dziczy... jakoś nie wierzę że się będą zachowywać jak cywilizowani ludzie...

ocenił(a) film na 9
efka84

o fuck to chyba poczekam aż wyjdzie płyta dvd... ;)

DALIA_22

Hehehe też się nad tym zastanawiałam...

efka84

...ale chyba jednak nie wytrzymam i pójdę do kina i będę oglądać ten film razem z tymi rozwrzeszczanymi dziewczynami i jakoś to ścierpię...
Czego się nie robi, żeby w końcu zobaczyć film, na który czekaliśmy tyle czasu...

ocenił(a) film na 9
efka84

w sumie ja tez sie chyba nie doczekam do p dvd i wybiore sie do kina, ale mają pewnie aktorzy ubaw z tych psychofanek sikających w majtki za każdym razem gdy zobaczą któregoś z aktorów, zwlaszcza ten co grał Edwarda hehehe

efka84

Ja się nie zdziwię jeśli u mnie w mieście nie będzie takiej frekwencji w Kinie :D tak jak było w dniu premiery "Przed
Świtem" :) przed empikiem i w empiku wiało pustkami :D

atlanta206

Zazdroszczę Ci, bo może będziesz mogła obejrzeć film w spokoju. W moim mieście raczej mi się to nie uda niestety...

efka84

to tak jest jak się na zadupiu mieszka :D

atlanta206

Ja też mieszkam na zadupiu, w którym nawet porządnego kina nie ma i dlatego żeby obejrzeć cokolwiek, muszę dojechać do większego miasta... no i tam już nie jest tak wesoło z tymi tłumami przed kinem i w środku... :-\