Na filmweb jak pewnie wszyscy już zdążyli zauważyć ujawniono wiadomość, że Vanessa Hudgens była na castingu do New Moon w sprawie roli Leah.Moim zdaniem, byłaby to najgorsza decyzja reżysera jeżeli w roli Leah Clearwater obsadziłby ją. Totalny kataklizm, po prostu masakra. Jak można w ogóle myśleć o obsadzeniu słodziutkiej, niedorosłej dziewczynki w roli złośliwej, wrednej wilczycy. Ja wiem, że wszyscy kojarzymy ją z płytkiej roli w High School Musical. Ale czy ona dałaby radę zagrać zupełnie sprzeczną postać? W ogóle się nie uśmiechać ? Jak sobie wyobrażacie Leah? Czy ona do tej roli pasuje ? Chciałabym usłyszeć wasze opinie. :)
Wszystko jasne. Hsm już się skończyło, a teraz sławny jest Zmierzch i nasza " kochana Vanesska " już chce się wkręcić.. Ugh! Nie chce jej tam! Może wyglądem pasuje, ale.. nie ma mowy! Tylko nie ona.! Jakoś nie widzę jej w tym filmie:P
NIE! NIE! NIE! BŁAGAM! TYLKO NIE TO! JAK WYBIORĄ JĄ TO JA NA TO NA PEWNO NIE PÓJDĘ!
ALE ZNAJĄC ŻYCIE PRODUCENCI WEZMĄ JĄ, BO STAWIAJĄ NA KOMERCJĘ (JEJ FANKI WYKUPIĄ WSZYSTKIE BILETY). <rzyg> Oby nie ona bo nawet książka mi zbrzydnie, bo będę myślała o niej roli Leah... Bleee
Spoko, już plotka zaprzeczona:
http://justjaredjr.buzznet.com/2009/01/12/vanessa-hudgens-new-moon-rumor-control /
o boze. dzieki ci boze. :D a widzialyscie pod spodem komentarze? ze ona bylaby swietnym wilkiem itd. ;| chyba ich pojeba**.
Też tak uważam ona tylko zepsuła by film...
A decyzja ze miałaby zagrac Leach byłaby najgorszą decyzją..ona poprostu nie pasuje...a z drugiej strony ciekawe kogo wezmą do tej roli ale zapewne niedługo się dowiemy :)
niech to będzie tylko plotka, proszę...
Vanessa - żadnych uprzedzeń, naprawdę; tylko po prostu nie pasuje do roli.
A moja opinia jest taka: zawód aktora polega na tym, że nie gra się jednej jedynej roli, ale wiele ról. Każda aktorka mogłaby zagrać Leah. Jedna lepiej, druga gorzej. Na tym polega aktorstwo. I co? Skoro Vanessa zagrała w HSM to teraz do końca swojej kariery będzie obsadzana w tego typu filmach? Nie bronię jej, bo nie przepadam zbytnio za nią, ale pomyślcie.. "Totalny kataklizm, po prostu masakra. Jak można w ogóle myśleć o obsadzeniu słodziutkiej, niedorosłej dziewczynki w roli złośliwej, wrednej wilczycy." <- skoro poszła na casting, to chyba wiedziała do jakiej roli ma zamiar się przyłożyć. Wystarczy popracować nad tekstem, przeczytać "Księżyc w nowiu", posłuchać kilku porad reżysera i przemyśleć swój wybór. Chyba nie będzie specjalnie grała kogoś takiego jak Gabrielli z HSM? Logiczne. Niedorosłej? Słuchajcie, wasza opinia na temat ww dziewczyny ogranicza się jedynie do pustych plotek z internetu czy gazet dla nastolatek. Nie znacie jej, więc jakie są podstawy do oceniania tej osoby?
Jak chcecie, to możecie sobie po mnie pojechać. Ja tylko wyraziłam swoje zdanie.
Nie poszła na żaden casting, to była kompletna bzdura. A tak poza tym, to nie wiem z której strony ona niby wygląda jak Indianka. W tym wypadku niewiele pomogłaby charakteryzacja.
Nie no , ludzie, bez przesady. Kojarzymy ją z HSM jako słodką idiotkę, ale ona taką grała, bo jej kazali. To była rola, a nie ona! Nie jestem fanką filmów typu HSM, co to to nie. A poza tym ,Aredhela, ona wygląda jak Indianka. Ciemne włosy, ciemne oczy i cera. Bez przesady, ale blond Indianki to ja jeszcze nie widziałam.
Ona co najwyżej wygląda na jakąś meksykańską domieszkę, ale nie na Indiankę, litości...
Pewna jesteś, że tylko grała słodką idiotkę? Bo ja po wywiadach wnioskuję inaczej.
Grunt, że NIE BĘDZIE jej w New Moon i cholernie się z tego cieszę.
Ale meksykance jest na pewno bliżej do Indianki niż np. Irlandce. A czy tylko grała słodką idiotkę, tego nie wiem, bo nie interesuję się nią. A jeśli Ty się nią interesujesz do tego stopnia, że czytasz jej wywiady to szczerze współczuję.
Jakby mi wyrąbali plotką o tym, że ma być Leah, to wolałam się dowiedzieć kto to w ogóle jest poza tym, że słodką lalunią z HSM.
A po co brać jakąś dziunię, która ledwo ma meksykańską urodę? Ledwo. Nie lepiej wziąć Indiankę?
Uff! Ulżyło mi ! Jak zobaczyłam newsa to sie załamałam, nie mam nic do Vanessy ale nie wyobrazam jej sobie w tym filmie!
słysząłam już na ten temat, że Vanessa ma zagrać Leah i się załamałam. Ona nie umie grać! Ona zepsuje totalnie ten film, ale trzeba ją zobaczyć na ekranie w rtej roli. Mam nadzieje, ze jak zepsuje ten film to już do trzeciej części 'Zmierzchu' jej nie wezmą. To będzie porażka.
ZawaÅ.
Jak to zobaczyÅam to noramlnie...aż siÄ zagotowaÅam.
Po pierwsze:Nienawidze jej.!
po drugie: Ona jest sÅodkÄ
,idiotkÄ
i na dodatek psudo-gwiazdkÄ
Disneya.!
po trzecie:Nienawidze jej.!
po czwrte:
Moim skromnym zdaniem gwiazdki HSM powinny mieÄ zakaz grania w jakichkolwiek innych filmach ,niz te gnioty Disneya.!
po piÄ
te: Nienawidze jej.!
I to chyba wszystko.
Coś czytałam, że scenarzystka powiedziała, że nie będzie Leah w kwn czyli V. Ejcz też;DDDDDD