Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179129
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Włosy

ocenił(a) film na 8

Moze to taki szczegól ale drażni. Zauważyliscie, że Edward na dotychczasowych zdjęciach z planu i tych promujacych film ma ciemne blond włosy, a nie 'miedziane' ? W 'Zmierzchu' zdecydowanie bardziej było to widać.

Sorry jak już był taki temat.

monia111119

Spokojnie,widocznie wraz z nowym reżyserem zaszły zmiany. Ja np zauważyłam że Kristen wygląda "lepiej" jak by to określić - żywiej niż w Twilight:) I jestem mile zaskoczona... widocznie takie sprawy czekają przeróbki komputerowe:)

aneess

a Edward jest nareszcie naprawdę bledszy os Belli. Bo w Twilight w niektórych ujęciach to ona wydawała mi się "jaśniejsza" albo przynajmniej równie blada jak on. I gdzie jej firmowe rumieńce?! Czekam na poprawki w New Moon. Ale te włosy rzeczywiście kłują w oczy... czy doprawdy nie mogli go ufarbować?

Izu17

Włosy jak włosy..mnie dalej drażni wzrost Jacoba.I wydaje mi sie że nie mam na co liczyć(na poprawi w tym kierunku:/:/:/) Fakt,chodził w jakichś szczudłach czy w czymś takim ale dalej z niego taki mały koczkodan;/

ocenił(a) film na 7
monia111119

Też to zauważyłam... Widać to bardzo dobrze, kiedy Rob i Kristen są na tym samaym zdjęciu... No niestety, widać nie zadbali o ten szczegół. Możemy mieć tylko nadzieję, że nie skiszką NM tak jak Twilight. Już się nie mogę doczekać listopada...

ocenił(a) film na 4
kruszyna_ola

o nie, tylko nie to! już od pewnego czasu nie podobał mi się ten reżyser. mam sentyment do pierwszej części i bardzo nie lubię zmian.

LeaMao

Ale jakbyś zauważyła w Twilight tych zmian zastosowano aż za dużo. I faktycznie Edward nareszcie wygląda jak Edward. A to tylko Photoshop, jeszcze nie film. Na ostatnich zdjęciach, które wypłynęły z planu według mnie Robert wygląda zabójczo. Bella również nareszcie jak Bella. Tylko wzrost Jacoba pozostawia wiele do życzenia...

ocenił(a) film na 7
monia111119

faktycznie kolor włosów widać znaczącą różnicę, coż może mu jeszcze zmienią, fakt ze to tylko zdjecia a nie film. Mi osobiście jednak bardziej się podobał styl ubierania Edwarta ze Zmierzchu... na tych zdjęciach z Voltery coz te buty i spodnie no jakoś mi nie pasują zbyt eleganckie..

ocenił(a) film na 8
effi_2

Ja podobnie jak LeaMao nie jestem zwolenniczka zmian i strasznie denerwuja mnie takie rzeczy. Zmienił się reżyser, kompozytor, stylizacje i w ogole. Oczywiscie nie mówie, że od razu wszystko bedzie źle, bo mam nadzieje na miłe zaskoczenie, ale na razie widze to raczej w negatywnych barwach. A jak nie zobacze płaszcza Edwarda czy srebrnego volvo [ktorego na zdjeciach nigdzie nie widac] to juz naprawde bede zawiedziona.

ocenił(a) film na 5
monia111119

Mam nadziej że te zmiany wyjdą na dobre. Uważam że CH spieprzyła Zmierzch.

ocenił(a) film na 9
Christi21

także uważam że Zmierzch był trochę spieprzony, ale NM zapowiada się ciekawie (mam nadzieję :). Co do plakatu to Ed fajnie wyszedł, Jacob też, tylko że na plakacie ja nie widzę Belli tylko Kristen. Na zdj z planu wygląda jak Bella, a na plakacie nie. Popatrzcie na jej miną, wygląda jak na zdj, gdzie jest sobą, tak samo włosy proste - Bella ma kręcone ;/ No, ale tylko takie moje spostrzeżenia, ogólnie plakat mi się podoba i mam nadzieję, że film okaże się o wiele lepszy od pierwszej części i będzie ciekawy, bo tą część najmniej lubię (nie licząc 'ekstremalnych' sportów Belli xD )

ocenił(a) film na 5
15lol151

Za dużo makijażu ma na twarzy i dlatego nie podobna ale ładnie wyszła. Tylko te włosy ;/ mogli by je pokręcić troche

ocenił(a) film na 8
Christi21

Zgadzam się co do Kristen. Naprawde ładnie wyszła, ale mało w niej Belli. Te włosy i makijaż.. A poza tym widzieliscie nową fryzure Alice ? Moim zdaniem Alice była postacią najwierniej oddaną i oczywiscie musieli coś zmienic.

http://www.ifelthope.net/gallery/displayimage.php?pid=12612&fullsize=1

http://www.ifelthope.net/gallery/displayimage.php?pid=12605&fullsize=1

http://www.ifelthope.net/gallery/displayimage.php?pid=12606&fullsize=1

ocenił(a) film na 4
monia111119

właśnie nad tym najbardziej ubolewam. jaki trochę czasu temu to zobaczyłam, to miałam nadzieje, że jednak nie będzie tak w całym filmie. te zadziorne poszczępione i podkręcone włosy były odzwierciedleniem jej charakteru. jak mogli je jej wyprostować?!

monia111119

szkoda ze zmienili wlosy alice....jednak slyszalam ze tym razem sciela swoje prawdziwe...wiec moze nie chcieli tak szalec z naturalnymi....