Moze to taki szczegól ale drażni. Zauważyliscie, że Edward na dotychczasowych zdjęciach z planu i tych promujacych film ma ciemne blond włosy, a nie 'miedziane' ? W 'Zmierzchu' zdecydowanie bardziej było to widać.
Sorry jak już był taki temat.
Spokojnie,widocznie wraz z nowym reżyserem zaszły zmiany. Ja np zauważyłam że Kristen wygląda "lepiej" jak by to określić - żywiej niż w Twilight:) I jestem mile zaskoczona... widocznie takie sprawy czekają przeróbki komputerowe:)
a Edward jest nareszcie naprawdę bledszy os Belli. Bo w Twilight w niektórych ujęciach to ona wydawała mi się "jaśniejsza" albo przynajmniej równie blada jak on. I gdzie jej firmowe rumieńce?! Czekam na poprawki w New Moon. Ale te włosy rzeczywiście kłują w oczy... czy doprawdy nie mogli go ufarbować?
Włosy jak włosy..mnie dalej drażni wzrost Jacoba.I wydaje mi sie że nie mam na co liczyć(na poprawi w tym kierunku:/:/:/) Fakt,chodził w jakichś szczudłach czy w czymś takim ale dalej z niego taki mały koczkodan;/
Też to zauważyłam... Widać to bardzo dobrze, kiedy Rob i Kristen są na tym samaym zdjęciu... No niestety, widać nie zadbali o ten szczegół. Możemy mieć tylko nadzieję, że nie skiszką NM tak jak Twilight. Już się nie mogę doczekać listopada...
o nie, tylko nie to! już od pewnego czasu nie podobał mi się ten reżyser. mam sentyment do pierwszej części i bardzo nie lubię zmian.
Ale jakbyś zauważyła w Twilight tych zmian zastosowano aż za dużo. I faktycznie Edward nareszcie wygląda jak Edward. A to tylko Photoshop, jeszcze nie film. Na ostatnich zdjęciach, które wypłynęły z planu według mnie Robert wygląda zabójczo. Bella również nareszcie jak Bella. Tylko wzrost Jacoba pozostawia wiele do życzenia...
faktycznie kolor włosów widać znaczącą różnicę, coż może mu jeszcze zmienią, fakt ze to tylko zdjecia a nie film. Mi osobiście jednak bardziej się podobał styl ubierania Edwarta ze Zmierzchu... na tych zdjęciach z Voltery coz te buty i spodnie no jakoś mi nie pasują zbyt eleganckie..
Ja podobnie jak LeaMao nie jestem zwolenniczka zmian i strasznie denerwuja mnie takie rzeczy. Zmienił się reżyser, kompozytor, stylizacje i w ogole. Oczywiscie nie mówie, że od razu wszystko bedzie źle, bo mam nadzieje na miłe zaskoczenie, ale na razie widze to raczej w negatywnych barwach. A jak nie zobacze płaszcza Edwarda czy srebrnego volvo [ktorego na zdjeciach nigdzie nie widac] to juz naprawde bede zawiedziona.
także uważam że Zmierzch był trochę spieprzony, ale NM zapowiada się ciekawie (mam nadzieję :). Co do plakatu to Ed fajnie wyszedł, Jacob też, tylko że na plakacie ja nie widzę Belli tylko Kristen. Na zdj z planu wygląda jak Bella, a na plakacie nie. Popatrzcie na jej miną, wygląda jak na zdj, gdzie jest sobą, tak samo włosy proste - Bella ma kręcone ;/ No, ale tylko takie moje spostrzeżenia, ogólnie plakat mi się podoba i mam nadzieję, że film okaże się o wiele lepszy od pierwszej części i będzie ciekawy, bo tą część najmniej lubię (nie licząc 'ekstremalnych' sportów Belli xD )
Za dużo makijażu ma na twarzy i dlatego nie podobna ale ładnie wyszła. Tylko te włosy ;/ mogli by je pokręcić troche
Zgadzam się co do Kristen. Naprawde ładnie wyszła, ale mało w niej Belli. Te włosy i makijaż.. A poza tym widzieliscie nową fryzure Alice ? Moim zdaniem Alice była postacią najwierniej oddaną i oczywiscie musieli coś zmienic.
http://www.ifelthope.net/gallery/displayimage.php?pid=12612&fullsize=1
http://www.ifelthope.net/gallery/displayimage.php?pid=12605&fullsize=1
http://www.ifelthope.net/gallery/displayimage.php?pid=12606&fullsize=1
właśnie nad tym najbardziej ubolewam. jaki trochę czasu temu to zobaczyłam, to miałam nadzieje, że jednak nie będzie tak w całym filmie. te zadziorne poszczępione i podkręcone włosy były odzwierciedleniem jej charakteru. jak mogli je jej wyprostować?!