Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179123
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Hej !
Dzisiaj firma monolith wysyłała wszystkim użytkownikom newstellera [ czy jak tam się to pisze xD ]na swojej stronie że w dniach od 07 do 14 o ile pamiętam będą ostatnie pokazy Zmierzchu w kinach za 10 zł.. ale co przykuło moją uwagę była wiadomość pod tym... mianowicie było tam napisane że " czekajcie na kolejną część zmierzchu księżyc w nowiu ! zapraszamy do kin już 20.11.09 !! " No więc trzymam ich za słowo że premiera będzie w tym samym dniu jak w USA ! Bo jak nie.... xD

Evangelin_san

niemożliwe...Premiera w Polsce ma być na początku stycznia 2010 - tak jak to miało miejsce z Twilight. Hmm...

ocenił(a) film na 6
Evangelin_san

Dobrze by było!!!!!!!

A co do dvd z "Twilight" to 28 maja premiera dvd w wypożyczalniach, a 26 sierpnia w sklepach :(

daga_7

Możliwe,możliwe...To już zostało oficjalnie potwierdzone.Premiera New Moon w Polsce jest 20 listopada br.

Anua

szok! Dosłownie szok! A myślałam że zacofanie jest nam pisane do konca naszego istnienia.. ;)) świetnie;)

Anua

dzięki Bogu... tylko to mnie trzyma przy życiu do tego listopada.... xD potem tylko na eclipse czekać albo mieć nadzieje że S.M wyda Midnight Sun xDD

użytkownik usunięty
Evangelin_san

Mi się udało wskochyć na przedpremierowy pokaz Zmierzchu i był on w ten sam dzień w który była premiera w USA

ocenił(a) film na 6

Ale teraz Niemcy muszą nam zazdrościć :P xD bo u nich w styczniu :D

PsychicznaSuka

Ja słyszałam, że w listopadzie będzie 'New Moon'... ale nie u nas xdd W Polsce miało byc w styczniu.

kristen_twilight

Piszą, że u nas premiera jest w listopadzie i dobra, okej, wszsystko pięknie, ale ja się trochę zastanawiam skąd ta zmiana ? Przecie Polska zawsze była zacofana... Jak u nas premiera będzie w listopadzie to będzie kolejny vud nad Wisłą ;)

paulincia21

A jednak xd. Pozostaje nam cieszyc się, że przestaje byc zacofana... Niestety na razie tylko w kwestii filmów, xdd.

paulincia21

A tak poza tematem, Paulincia - skąd wytrzasnęłaś to genialne zdjęcie? Jest piękne.

kristen_twilight

Wstukaj sobie w google w grafikach ,,Reneesme Cullen'', na drugiej stronie jest;)