Hej !
Dzisiaj firma monolith wysyłała wszystkim użytkownikom newstellera [ czy jak tam się to pisze xD ]na swojej stronie że w dniach od 07 do 14 o ile pamiętam będą ostatnie pokazy Zmierzchu w kinach za 10 zł.. ale co przykuło moją uwagę była wiadomość pod tym... mianowicie było tam napisane że " czekajcie na kolejną część zmierzchu księżyc w nowiu ! zapraszamy do kin już 20.11.09 !! " No więc trzymam ich za słowo że premiera będzie w tym samym dniu jak w USA ! Bo jak nie.... xD
niemożliwe...Premiera w Polsce ma być na początku stycznia 2010 - tak jak to miało miejsce z Twilight. Hmm...
Dobrze by było!!!!!!!
A co do dvd z "Twilight" to 28 maja premiera dvd w wypożyczalniach, a 26 sierpnia w sklepach :(
Możliwe,możliwe...To już zostało oficjalnie potwierdzone.Premiera New Moon w Polsce jest 20 listopada br.
szok! Dosłownie szok! A myślałam że zacofanie jest nam pisane do konca naszego istnienia.. ;)) świetnie;)
dzięki Bogu... tylko to mnie trzyma przy życiu do tego listopada.... xD potem tylko na eclipse czekać albo mieć nadzieje że S.M wyda Midnight Sun xDD
Mi się udało wskochyć na przedpremierowy pokaz Zmierzchu i był on w ten sam dzień w który była premiera w USA
Ja słyszałam, że w listopadzie będzie 'New Moon'... ale nie u nas xdd W Polsce miało byc w styczniu.
Piszą, że u nas premiera jest w listopadzie i dobra, okej, wszsystko pięknie, ale ja się trochę zastanawiam skąd ta zmiana ? Przecie Polska zawsze była zacofana... Jak u nas premiera będzie w listopadzie to będzie kolejny vud nad Wisłą ;)
A jednak xd. Pozostaje nam cieszyc się, że przestaje byc zacofana... Niestety na razie tylko w kwestii filmów, xdd.