O jakiej wpadce na imprezie mowia w Opisie :D ?
To wazne prosze pisac.
Sagę całą przeczytałam i wcale nie pisałam tego z wyrzutem. Pytałam się tylko o przeczytanie książki bo ktoś kto ją przeczytał raczej nie zadawałby takiego pytania. Zresztą po samych opisach filmu i zwiastunach chyba widzi o jaki wypadek chodzi. Więc moje pytanie było tylko po to by się dowiedzieć czy autor jest choć trochę zapoznany z sagą.
Z jakim wyrzutem! Przecież nie każdy, kto ogląda ten film, musi czytać książkę! A czy ty czytałaś wszystkie te książki, na podstawie których oglądałaś filmy?
Sagę całą przeczytałam i wcale nie pisałam tego z wyrzutem. Pytałam się tylko o przeczytanie książki bo ktoś kto ją przeczytał raczej nie zadawałby takiego pytania. Zresztą po samych opisach filmu i zwiastunach chyba widzi o jaki wypadek chodzi. Więc moje pytanie było tylko po to by się dowiedzieć czy autor jest choć trochę zapoznany z sagą.
No wlsnie nie jestem a chcialabym ;)). Odpowiedz na twoje pytanie nie, nie jestem i nie nie ogladalam zwiastunów i nie czytałam ksiazek az takim fanem nie jestm tylko mi chodzilo o to jedno pytanie ..
Milion znaków zapytania raczej nie świadczy o pytaniu "tylko po to by się dowiedzieć czy autor jest choć trochę zapoznany z sagą".
I domyślam się, że przeczytałaś sagę. Chodziło mi raczej o to, że jest całe mnóstwo filmów, które są na podstawie książek, a zwykle ogląda się je, a książek nie czyta.
I wiem, że w opisie jest wyjaśnione, o jaki wypadek chodzi, więc temat był zupełnie niepotrzebny, ale po co od razu napadać na kogoś za nieprzeczytanie książek?