Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179123
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Ludzie którzy nie lubią tego filmu, piszą że to dla nastoletnich idiotów albo "efektów ubocznych XXI wieku", no ewentualnie dzieci neo. I powstała wrzawa, jedni krytykują fanów, fani odpierają ataki i tak będzie w kółko. Byłem niestety w kinie na tej części, poszedłem z dziewczyną, nie mając pojęcia co to jest. Film jest czerstwy krótko mówiąc. Nie będę obrażał fanów filmów, którzy w większości przypadków to faktycznie nastolatki, ale powiem szczerą prawdę - ten film jest po prostu dla dzieci/nastolatków.

Robert Pattison to drewno wg mnie a nie aktor. Kristen Stewart świetnie tutaj do niego pasuję, bo nie pokazała się z jakiejś mega utalentowanej strony.

A dzieci/nastolatki nie potrafią jeszcze docenić dobrego kina, bo są za młodzi na to, dlatego zachwycają się tą sagą. Była faza na Tokio Hotel - przeminęła. Teraz jest faza na wampiry i Justina Bibera - też przeminie. Ten film jest tak kiepski, jak aktorzy w nim grający. Dlatego wierzę że nie potrzeba go besztać ani oczerniać, bo to wszystko jest tak marne że samo umrze, śmiercią naturalną :)

Pozdrawiam wszystkich.