Yeah! W Końcu docenili to beznadzieje!
Najgorszy aktor drugoplanowy:
Robert Pattinson - "Księżyc w nowiu"
Najgorsza ekranowa para :
Kristen Stewart oraz Robert Pattinson albo Taylor Lautner - "Księżyc w nowiu"
Najgorszy remake, sequel :
"Księżyc w nowiu"
Nie ciesz się tak, nominacja to jeszcze nie nagroda ;). Poza tym malinowcy są większymi dziwakami niż ci od oskarów. Złota malina dla Toma Cruise'a za rolę Lestata, którego zagrał przegenialnie. Lestat 4 ever!
W ogóle nie można porównywać takiego rarytasu i klasyka jak "Wywiad z wampirem" z tą szmirowatą opowiastką dla niezrównoważonych emocjonalnie małolatek :) "Wywiad" jest po prostu pięknym filmem! Zgadzam się - Lestat zagrany przegenialnie :) Ale mnie chyba najbardziej oczarowała Claudia w roli Kirsten Dunst :)
Życiowa jej rola, nic tego nie przebije, cudownie pasowała do roli Claudii, ech... Ale jakby zekranizować DOBRZE całe kroniki wampirów to wyszła by z tego wampirza telenowela. Ale na Lestata można by patrzeć a patrzeć, zjadłby wszystkich Cullenów na śniadanie, a Louis by popłakał nad tym jaki jest nieszczęśliwy. Tak tak, Louis był pierwszym emo wampirem! xD
Chciałbym zobaczyć najpierw porządnie zrobionego Wampira Lestata i Królową Potępionych , a nie jak teraz - w jednej części i to przeinaczony scenariusz i aktorzy nieciekawi... Chociaż z Kronik najbardziej podobała mi się Opowieść o Złodzieju Ciał :)I to są prawdziwe wampiry a nie te latające za dnia porażki emocjonalne jakie pokazują się w Zmierzchu ;/ Różnica między emo-Edwardem a Louisem jest taka, że Louis nie był tak beznadziejnie żałosny jak Edward. Jednak Louis jak i książki Anne Rice mają swój specyficzny klimat... :)
Dziewczyno . lepiej sie zamknij . Bo to tobie należy się najwięcej złotych mali .. ;/
A Ty maniaczko Zmierzchu chociaż wiesz co to są złote maliny? Nie przyznaje się ich ludziom, którzy nie występują w kinematografii, ale skoro ktoś jest na tyle durny, żeby lubić zmierzch to nie dziwie się, że nie ma nic w głowie ;]
Gratuluję tolerancji i szacunku dla innych! Jesteś moim idolem! Gdzie się tego nauczyłeś, zdradzisz mi ten sekret?
Tam, gdzie wkraczają maniacy Zmierzchu i to jeszcze "mało rozgarnięci" nie ma miejsca na tolerancję - tylko na terapię wstrząsową ;]
Jakie dziecko z Cb, ok nie lubisz tego, ale HSM lubisz? to HSM jest do dupy jak ty...:D A ta Veniiusia-Lalusia i Zacuś-laluś ta największe debile świata!
Może nie w każdej kategorii. Nie nominowałabym za muzykę. Motyw z filmu świetny, ale reszta utworów kuleje. Za muzykę film dostanie ode mnie 2/10.
<hahaha> szczere kondolencje dla tych którzy przeżyli takie rozczarowanie, że mimo ich szczerej wiary New Moon, a przede wszystkim Pattinson nie dostali żadnej maliny, na prawdę to takie smutne!! buhahaha
no smutne, zwłaszcza, że film, który je dostał, czyli Transformers, na Złote Maliny nie zasługiwał..
Jak dla mnie to złote maliny są lekko żałosnymi nagroda, a komisja musi być tak profesjonalna, że aż żal zastanawiać się kto w niej jest, nagrodzenie Sandry Bullock dzień przed przyznaniem jej Oskara mówi samo za siebie...
To samo było kiedyś z Halle Barry. Ale Księżyc w nowiu na te nominacje zasługiwał, aż dziwne, że żadnej statuetki nie otrzymał. No cóż, jak widać byli jeszcze gorsi, choć ciężko w to uwierzyć.
Niekoniecznie gorsi, po prostu nie było odważnych jurorów, gotowych zaryzykować własnym życiem lub choćby trwałym okaleczeniem przez rozchisteryzowane emo-latki. ;)
NIe wiem jakim cudem takie ścierwa jak cała seria "Zmierzchu", HSM i kilka innych kretyństw w Disney Channel nie dostało jeszcze Złotych Malnin.
bo to jest tylko takie gadanie. podniecacie sie ze powinni dostac złote maliny a to gówno prawda. Gdyby ten film był az takim scierwem to nie dostałby innych nagród jak Mtv a Kristen nie zgarnełaby nagrody BAFTA dla najlepiej zapowiadającej sie aktorki . to samo jest z Sandra Bullock. dlaczego niby jest nominowana do złotej maliny skoro zdobyła Oscara. przeciez to chore ;/