Widzieliście już ten zwiastun?
http://www.youtube.com/watch?v=ifdKxUo7qWU
Co o nim myślicie? Podoba wam sie? Bo według mnie jest najlepszy :))))
Matematycznie rzecz biorąc, zjechanie kursorem w dół strony i wpisanie w wyszukaj - zwiastun, trailer , po czym znalezienie tylko pierwszego od brzegu tematu, zajmuje mniej czasu i pracy niż kliknięcie w "załóż temat". Następnie wpisywanie tematu, i jego tresci, kopiuj wklej link i jeszcze końcowe pytanie.
Ale po co? Skoro jest ich tysiące. I znowu powtórka z rozrywki. Nieład i tyle. A tak to, jeden temat do trailer'u i jest ok. A zaraz znowu ktoś założy nowy temat, o zwiastunie.
ja z kolei wierzyłem że przez te 2 miechy choć trochę zmodrzałaś a ty czym starsza tym głupsza sie robisz! :]
Ja ? Przynajmniej wiem jak się pisze "zmĄdrzałaś" :) Za to Ty, trzymasz się mocno!
Nic, ponieważ niestety Cię opuszczam. Tylko z tego żalu nie kąp się z suszarką :)
Już dawno to zrobiłam :) I po problemie, ale cieszę się że tak się o mnie martwisz!
a teraz bez off topu trailer widziałem przed chwila i jestem zdania że po kaszanie z pierwszej cześci druga zapowiada sie bardzo smakowicie! :]
odjazdowo zrobione wilki, ładne panie i niezłe efekty czyli nic więcej dużym chłopcom do szczęścia nie trza! ;D
Zapomniałeś uzupełnić, że dużym i głupim. Ci, którzy nie charakteryzują się tą drugą cechą, nie zadowalają się tak łatwo szmirą. Ale cóż Ty możesz wiedzieć, pierwszy idioto pyrlandii.
Wiedziałem wiedziałem buhaha!! :D największy i chyba jedyny gej albo lepiej gey! na tym forum! raczył zabrać głos! :D
Zrozum homku że ja jestem HETERO nie gustuje w chłopcach! A ty za wszelką cenę chcesz skupić na sobie moją uwagę! :D staram się ciebie zrozumieć; ukrywasz się tutaj w wątku dla 16 stek żeby nikt nie odkrył twojej tajemnicy!?(dobrze dedukuje? ;)) I atakujesz każdego faceta który tu zagląda (byle by tylko się tobą zainteresował?!) Legion panienko opanuj się i zacznij się szanować! Rozumiem że wy pedały macie strasznie ciężko w Polsce i właśnie owa sytuacja pcha cie do takich a nie innych zachowań! cóż live is brutal! :]
btw teraz wiem skąd te kobiece cechy u ciebie (ten twój głosik :) muhahah ty jestes na bank CIOTĄ! 8D Aaaa i jeszcze jedno! zmień wreszcie ten znaczek wskazujący płeć na właściwy! :D
tak jak sie przywitałem ;D o hai-o lub hai! :] chociaż ja tam jestem początkujący w j. language! ;)
A uczysz się? To w ogóle japoński jest czy chiński? A może po koreańsku mi tu piszesz?;)
tylko japan! nic poza tym! jak sie uporam z powakacyjnymi zaległościami (a mam ich w chuj dużo ;)) to mam zamiar zapisać sie właśnie naukę w AE (choć teraz to już jest UE - Uniwersytet Ekonomiczny!) i jeszcze na joge ;) ale to już nie w UE! ;)
BTW! co tam u ciebie kocur?! o ile pamiętam ty prowadzisz swój biznes?! kryzys ci nie przeszkadza?!
Ja? Biznes? yyyy... nie.:) Może kiedyś. Za laicki jestem na razie w tych klimatach.. ekonomicko polityczno gospodarczo i tak dalej. Ja nawet nie wiedziałem do tej pory co to jest lobbing.:)
To jest taki kierunek na Uniwerku u was w Poznaniu? Jak się nazywa? japonistyka?
A joga to fajna rzecz.:)
filologia japońska! była za czasów kiedy uczęszczałem na AE! teraz pewno też! choć głowy za to bym nie oddał! ;)
podobno świetny sposób ta cała joga (kumpel też kier. opowiadał) na wyzbycie sie negatywnej energii oraz pozbycie sie efektów stresu! ;)
kot facet w moim wieku prawda?! I co siedzisz cały czas w domu!? Czy jak!? ;)
Tak. W twoim wieku. I nie. :) Nie siedzę. Ja medytuję ale zwykle w pozycji lotosu. :) I w zalezności na ile mi starczy sił. Spróbuj.. tego sie nie da opisać.;)
Układając ciało w pozycji lotosu układasz ciało w pozycji piramidy. Piramidy mają to do siebie że przewodzą energię. :)
ok! bo kwestia jest tego typu żeby choć na chwile przestać myśleć! ;) to jest największym problemem!? da sie podczas czegoś takiego wyciszyć umysł! bo ja chodze teraz jak nakrecony! cały czas coś ci łeb zajmuje! :] szaleństwo jednym słowem! (ale dobrze płacą ;))
powiedz mi kot jaki kierunek skończyłeś!?
Jestem w trakcie nauki. Ale na tym i owym się znam... na tym akurat się znam bo.. no.. długa historia.:) I jeśli Ci chodzi o wyciszenie to jak dla mnie to idealne wyjście. Zamknij się w pokoju.. usiądź wygodnie gdzie ci leży... ułóż ciało w pozycji lotosu..no i wytrwaj.:) Może za pierwszym razem nic nie poczujesz.. może i za drugim.. zależy.. zależy od tego choćby czy wierzysz że to działa. Bo jak będziesz medytował totalnie nastawiony na Nie... to dupa blada. Zniecierpliwisz się i tyle.
kurwa mać na bank! jak zamknę oczy to podświadomie będe widział te dyrektywy, rozporządzenia i inne pierdoły! ale bądz pewien że spróbuje! ;) chociaż musiałbym sie odpowiednio najebać żeby mi sie udało! zacząć medytować! ;D
a co teraz studiujesz!? (sorry za ciekawskość ale jesteś tutaj w nielicznym gronie osób które szanuje za swoją zdroworozsądkowość! ;))
Na początek spróbuj może po 10, 15 minut.
Wiesz.. zależy wśród kogo się obracasz to każdy będzie miał inne do tego podejście. Niektórzy będą się z tego smiac.. a inni nie. Well.. ja tam swoje wiem..samuraje nie bez powodu siadali w pozycji lotosu kiedy odpoczywali i medytowali..;)
Mogę Ci napisać co studiowałem... elektronikę i telekomunę, elektrotechnikę, ochronę śr... a teraz fiza.:D
spróbuje jak dzisiaj wróce do domu! na bank wygospodaruje 10-15 min! na samo przekonanie się czy działa! A jak działa to wezmę nawet pare profesjonalnych lekcji!
a kogo życie nie jest dziwne?! ;) poza tym fizyka!? OMFG! jak ja jej nienawidziłem! to jest masakra zawsze byłem dobry z matmy, chemii o przedmiotach typu historia, geog, polski to nie wspominam bo kto tam ma z nimi problem! ale fiza to koszmar! zawsze cienko zipałem!? co można po czymś takim robić w życiu ?! pytam z czystej ciekawości!? no chyba że chcesz bomby podkładać i konstruować ;P
Szczerze? Ja nie wiem.:) Po prostu jakaś siła mnie ciągnie żebym się jej uczył. W liceum byłem na mat fizie no i w ogóle Einstein to mój idol.;)
A Ty czemu chcesz się uczyć Japońskiego?:) Wątpię żebyś się uczył bo chcesz resztę życia spędzić wśród japończyków .;)..:D.. pewnie cię ciągnie to tych klimatów. Jak mnie do fizy.:)
nic dodać nic ująć ;) poza tym fajnie czasami zaszokować japońców zwiedzając (dajmy to Tokio) i mówiąc w ich ojczystym języku a nie po wszendobylkim hamburgerowym! ;D
kuźwa!! mam zebranie! przed samym końcem pracy ech.. ! musze lecieć! nara kocur! ;)
Szymuś, myślenie nie jest Twoją mocną stroną. Ale cieszy mnie, że ćwiczysz i się starasz.
chwila kot bo sie mi w rozmowę środowiska gejowskie wypychają!! :D a kysz!! CIOTO! :) tu nie znajdziesz zainteresowania z naszej strony! :)
Przeczytaj jeszcze raz ostatnią moją wypowiedź i wysuń wnioski. Tym razem poprawne.
hmmm... dziwne panienko! jak byłem szczeniakiem to też jak mi sie jakaś panna spodobał to ja zaczepiałem! stąd takie a nie inne wnioski! :D chociaż kto wie jak tam u was homoseksualistów sie to odbywa!? :] poza tym utwierdziłem sie w przekonaniu po tym jak panieneczko mi coś o odbytach zaczęłaś opowiadać! 8D
Ty, największy znawca homoseksualistów na tym forum [wszak byłeś w stanie wywnioskować na podstawie moich wypowiedzi, że jestem pedałem. Choć nie wiem jak panienka może być pedałem, skoro facetów zaczepia. Coś Ci się Twoje własne teorie plączą i wykluczają nawzajem.], nie wiesz jak się odbywa gejowski podryw?
Podziękować! Fakt! jestem znawcą! bo widzisz panieneczko :] mam taki dar który pozwala mi wyczuć pedała, ciotę czy nieudacznika na odległość! A że z każdego coś masz stąd taka ma reakcja! :D widze żeś zdezorientowany zapomniałem że nie jesteś sprawny intelektualnie (eufemizm ;)) do końca więc powoli wszystko ci wyjaśnię!! Zacznijmy od początku!
Jesteś gejem to już wiemy! ale z racji tego że wam pedałom bliżej jest do kobiet niż do mężczyzn(a filmweb nie wprowadził oznacznika płci dla was do tej pory) a nie chciałbym żeby twoje homoseksualne środowiska podniosły głośne larum! że ja niby taki wielki homo-fob jestem stąd mój ukłon w twoją stronę i całkiem przyjazne określenie „panienka” kierowane do twej osoby! :D Proste prawda?! Ale kto by na to miał wpaść?! xD
Nie! nie wiem jak się odbywa gejowski podryw !?! ale znając życie pewno zaraz mi go zaprezentujesz!? :D
Swój swego zawsze wyczuje?
Czy może w każdym widzisz swoje niespełnione marzenia, fantazje, bo tak chciałbyś, żeby w końcu się ziściły?