tez o tym czytałam, ale na plotku albo czyms takim dlatego jestem przekonana ze to plota. jak wszystkie te ich nowosci
a propo tej strony to znalazłam na niej coś niewiarygodnego...
reakcje fanek na premierę zwiastun: http://www.youtube.com/watch?v=O4w_Ybm0by8&feature=player_embedded
nawet nie wiem jak to skomentować, czy to się już nadaje do leczenia, czy jeszcze nie? wiem, że jest to fajny film dla nastolatek, sama nią jeszcze jestem i pamiętam moją podnietę jak czytałam sage:P Naszczęście to już się skończyło. Życie toczy się dalej i nie ma co tego filmu a dopiero zwiastunu tak przeżywac jak te dwie baby. Tak wogóle wydaje mi się, że to matka z córką.
A odnośnie tematu, to ja nie znalazłam nigdzie takiej informacji na tej stronie może nie patrzyłam dokładnie:P dlatego jak możesz, to wklej ten fragment:)
gdzieś usłyszałam, jak wypowiada się "dr Cullen", że praca już się zakończyła, także trzymam się swojego:) naprawde myslicie,że nie maja gdzie kręcić tylko w Polsce? Fajnie by było, ale to jest mało realne. Dla nich to odległy kraj, znajdujący się na końcu świata... :/