Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179123
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Czy to prawda, że w Polsce będzie kręconych pare scen do filmu?

ocenił(a) film na 2
kataryna8p

prima aprilisowy żart !!!

Catalina

tak,oczywiśćie
a ja to Ojciec Rydzyk...

ocenił(a) film na 2
darkness_devil

tez o tym czytałam, ale na plotku albo czyms takim dlatego jestem przekonana ze to plota. jak wszystkie te ich nowosci

pudzian_69

a ja czytalam o tym na stronie www.newmoonmovie.org

zagraniczna strona, wiec moze cos w tym jest :)

bubinkam10

a propo tej strony to znalazłam na niej coś niewiarygodnego...
reakcje fanek na premierę zwiastun: http://www.youtube.com/watch?v=O4w_Ybm0by8&feature=player_embedded

nawet nie wiem jak to skomentować, czy to się już nadaje do leczenia, czy jeszcze nie? wiem, że jest to fajny film dla nastolatek, sama nią jeszcze jestem i pamiętam moją podnietę jak czytałam sage:P Naszczęście to już się skończyło. Życie toczy się dalej i nie ma co tego filmu a dopiero zwiastunu tak przeżywac jak te dwie baby. Tak wogóle wydaje mi się, że to matka z córką.
A odnośnie tematu, to ja nie znalazłam nigdzie takiej informacji na tej stronie może nie patrzyłam dokładnie:P dlatego jak możesz, to wklej ten fragment:)

kataryna8p

Też czytałam, że w Górach Stołowych mają kręcić. Zobaczymy ile w tym jest prawdy.

Laos

ale czy NEW MOON już nie został nakręcony i dlatego widzimy jego zwiastun?

ocenił(a) film na 2
aneta4422

niekoniecznie mają już całość nakręconą i sklejoną. nawet śmiem wątpić

pudzian_69

gdzieś usłyszałam, jak wypowiada się "dr Cullen", że praca już się zakończyła, także trzymam się swojego:) naprawde myslicie,że nie maja gdzie kręcić tylko w Polsce? Fajnie by było, ale to jest mało realne. Dla nich to odległy kraj, znajdujący się na końcu świata... :/

aneta4422

W Polsce? a co oni mieliby u nas kręcić? ewentulanie końcówke ,Eclipse',ale i w tą wątpie.Przeciez nie muszą przyjezdzac az do nas zeby nakręcic coś takiego.^^