Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179123
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

przeglądałam właśnie internet, w poszukiwaniu czegoś o New moon no i prosze... http://www.youtube.com/watch?v=qmble23UBeE

Edddzia

nie żebym była chamska.ale uważam że http://www.youtube.com/watch?v=6v1RBkab2DQ ten jest najlepszy....:P:)

ocenił(a) film na 3
Edddzia

yhm..taaa, prawdziwy to on nie jest, ale ciekawie zrobiony:P

arisa_

A dla mnie najlepszy jak na razie jest ten:
http://www.youtube.com/watch?v=PQTXimrQlBk

ocenił(a) film na 3
Anua

ooooo..Ten bardzo mi sie podoba:))

ocenił(a) film na 3
Anua

Pawedziwy? Nawet się zdjęcia nie zaczęły a ta tu, że prawdziwy...
Ale ja Anita Blake (fanfary i sztuczne ognie!) uważam, że najlepszy jest ten zaproponowy przez Anabellę. Najbardziej bliski akcji książki i Volturi powinni zagrać aktorzy z Underworlda. Najczęściej chyba w takich fałszywych trailerach/teaserach oni się pojawiają.

ocenił(a) film na 3
Anita_Blake

*prawdziwy? :D

Anita_Blake

Ten,co ja podałam,to też fanmade.
Ale uważam,że zrobiony bardzo profesjonalnie...

Edddzia

hmmm... a mógłby ktoś mi wyjawić z jakiego filmu są przedstawione sceny w których Kirsten siada na podłogę i zagląda przez to okno itd.

Varro

ooo a z tego to się uśmiałem te podstawione głosiki w 0:15-0:22 http://www.youtube.com/watch?v=q_cezpJQh_Y&feature=related Zwiatun pierwsza klasa :)

Varro

Te sceny są z filmu "Posłańcy";)

Anua

Dziękuje:*.............................

ocenił(a) film na 3
Varro

na pewno "Posłańcy",a nie z "Ucieczki w milczenie"?

arisa_

"Posłańcy" na pewno."Ucieczkę w milczenie" oglądałam i wiem,że tam jest tylko ta scena w szafie...

Edddzia

kto w końcu zagra rolę Jacoba w tej części?w zwiastunie jest inny aktor i w obsadzie też.Coś wiadomo>?

aweno_b

Taylor Lautner na 100%. Nie ma jeszcze zwiastuna żadnego! Wszystkie trailery są robione przez fanów;)

ocenił(a) film na 3
aneess

Czy tak trudno jest zrozumieć, że Taylor zagrał jeszcze w zbyt niewielu filmach, aby można było robić z tegp zwiastun (fanmade)? Steven zagrał w filmach, z których sceny pasują to go "wklejają" i tyle!

Anita_Blake

widocznie jest trudno zrozumieć:P A my(Ci bardziej poinformowani) jesteśmy od tego żeby wyjaśniać takie sprawy :]

ocenił(a) film na 7
aneess

no właśnie.. podobno nawet zdjęcia się nie zaczęły a już są robione trailery. Mam więc pytanie skąd fani wycięli scenę kiedy Kristen skacze do wody? Widziałam ją już w niejednym zwiastunie..

Annouche

hmm jedyny moment w którym kto kolwiek skacze do wody widziałam go w każdym trailerze to taka kobieta w białej sukni długiej to przecież nie Bella więc....wycięty moment z jakiegoś filmu czy coś. Fani trafiają na rożne filmy i "wycinają" potrzebne fragmenty do trailerów..podziwiam mnie by sie nie chciało tak grzebać://

ocenił(a) film na 3
aneess

Popieram. To jakiś film lub reklama:) I na pewno nie jest to Kristen Stewart.

ocenił(a) film na 3
Anita_Blake

Ta scena z klifem jest z teledysku Dido "Don't leave home".
http://www.youtube.com/watch?v=tREwKc6IssY
:)

Anita_Blake

Rzeczywiście..to ta scena;) Dzięki za info:)

aneess

Dziękuję aneess za odpowiedź, byłam za mało zorientowana ale jak już później wszystko poczytałam to mi się rozjaśniło. Zgadzam się z Tobą i dziękuję za wyrozumiałość- jedni są bardziej, a inni mniej poinformowani i trzeba sobie pomagać. pozdrawiam

aweno_b

Nie masz za co dziękować;) Fajnie że pomogła..w razie czego pytaj a postaram się odpowiedzieć ;) Pozdrawiam również;)

Edddzia

to nie sa rzadne zwiastuny tylko powycinane z filmu.kiedy bedzie prawdziwy zwiastun new moon??w internecie jeszcze nie ma zwiastunu

doris18doritta

tak,wszyscy o tym dobrze wiemy! Co do prawdziwego trailera..wydaje mi się że będzie za hmm 5/6 miesięcy...jakoś tak:P poprawcie mnie jeżeli się mylę..

aneess

Nie mylisz się;)Zwiastuny są zawsze krótko przed premierą...
Co do tych trailerów to przecież pisałam,ze nie wstawiam prawdziwych,tylko fanmade...Ale autorka tematu uznała swój za prawdziwy,choć nie jest:)Mam nadzieję,że prawdziwy trailer będzie równie oryginalny jak niektóre amatorskie;)

Anua

Heh no tak..ale wiesz zastanawiam się jak ni to zrobią...tzn w Twilight został już zabity ten przyjaciel ojca Belli...a w książce dopiero w New Moon umarł i w tedy była ta akcja co Edek dzwoni a Jacob mu mówi że nie ma Charliego bo jest na pogrzebie,jak zrobią ten motyw z tym pogrzebem itp <myśli>..bardzo mnie to zastanawia.No chyba że się z czymś pomyliłam..

aneess

Nie,to już chyba dwóch innych...Bo ten pierwszy w Twilight zginął,a ten drugi zmarł właśnie w KwN...

Anua

hmm trochę dziwne. Bo mnie się zdawało że to właśnie ten przyjaciel zmarł w Twilight(filmie).Charlie miał tylko za przyjaciela Billego i tego co zginął..o innym nie wiem <myśli>:P

ocenił(a) film na 4
aneess

bo w książce nikt nie umarł
a w filmie pewnie uśmiercą kogoś innego, może wymyślą jakąś postać na potrzeby scenariusza

marta123_123

możliwe że masz racje....;))) Dzięki za odpowiedź

aneess

No bo w Twilight-filmie zginął przyjaciel,który został zaatakowany przez Nomadów,a jeśli chodzi o książkę,to ten jego przyjaciel zmarł chyba,bo był chory,o ile dobrze pamiętam...Ale mogę się mylić,bo KwN wertowałam bardzo szybko:D

Anua

tak na atak serca:P Hehe nie dziwie się że tak robiłaś:P:P:)

ocenił(a) film na 10
aneess

W "Twilight" jeśli się nie mylę to zmarł jakiś Waylon czy coś takiego (chyba postać stworzona tylko na potrzeby filmowego "Zmierzchu", bo w książce się na nikogo takiego nie natknęłam), a w "New Moon", to umiera na atak serca Harry Clearwater - ojciec Leah i Setha;) Oczywiście mogę się mylić, ale...;)

lullaby_24

masz racje;) Czytam po raz 3 właśnie NM i zgadzam sie:P:)

Edddzia

no co pomylic się nie można? sory za fałszywu alarm, ale nie oglądałam innych fimów z tymi aktorami, ale zamiezam to nadronic ;p

Edddzia

ej a wie ktoś co to za chłopak gra w tym zwiastunie ( co niby wilkołakiem jest)

Edddzia

ej a wie ktoś co to za chłopak gra w tym zwiastunie ( co niby wilkołakiem jest)

Edddzia

czy wie ktoś jaka piosenka leci w zwiastunie księżyc w nowiu?

szmateks

Edzia,to Steven Strait...Co do piosenki w zwiastunie,to o który zwiastun konkretnie chodzi?

Anua

Dzięki bardzo... nie słyszałam o nim ;((