witam wszystkich! Chciałam się zapytac czy ma może ktoś trzecią częśc sagi w formie ebooka po polsku? jak tak to bardzo bym była wdzięczna za przesłanie mi jej:) Mój mail to: agnieszka.gorna2@wp.pl
aga, ale masz słodziaka na avatarze:-) Bosz, a ja, zamiast czytać jakąś ciekawą ksiażkę, muszę pracować przy komputerze;-((
czy ma ktos moze druga czesc sagi w postaci ebooka?? prosiłabym na mail : czekolada_90@interia.pl
z góry dziekuje:)
Czy może mi ktoś podesłać całą sagę w miarę możliwości w formie e-booka. Byłabym bardzo wdzięczna :-)
Mój e-mail to: brandy85@gmail.com
Z góry dziękuję.
Jak ktos może to niech mi wysle 1 i 2 cześć ''Zmierzchu'' oczywiście napisana po polsku:) ''Karolcia0503@buziaczek.pl'' Dzięki
jesli mozna to ja tez poprosze
moj email natala-s1@wp.pl
z gory dziekuje
pozdrawiam
oj ludzie! wpiszcie w google Stephenie Meyer Zaćmienie pobierz i już ;D wiem, że na chomikuj.pl na pewno jest u kogoś ;P
czy mogłby ktos wyslac mi trzecia czesc w postaci ebooka??:) druga przeczytalam w mega błyskawicznym tempie i nie mogę sie doczekac dalszych czesci:) z gory dziekuje. moj mail: czekolada_90@interia.pl
Witam.Macie może "Przed świtem"gdzieś na kompie tak żeby mi wysłać emailem?:( bo jak ściagnęłam ostatnio to wydaje mi sie ze gdzies, połowa z tych dni jak sie bella dowiedziala ze jest w ciąży i juz mieli wracać do Forks - odcięta.Potem zaczyna sie jakaś Księga Druga - Jacob i jakies opisywanie walki...a potem juz jest Trzecia Księga i zaczyna sie od tego jak Bella lezy na stole i że nibyją dziecko rozrywa czy coś.Ehh czy ja ma jakies omamy czy naprawde autorka tak ucieła jej(Belli/ich)losy??? Czekam na odpowiedź...