Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179123
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

ej nie sądzicie, że dodawanie tych gwiazdek psuje film?? channing kojarzy sie raczej z jakimiś filmami dla nastolatków, a to straszne promowanie(swoją drogą świetnej) dakoty, która w końcu głónej roli tam nie gra... a te ksiązki nie są takie zupełnie ocenzurowane, można z nich zrobić naprawde dobre filmy. A tu dodają znane twarze zeby ściągnąć widza a mnie sie wydaje ze to tylko psuje. Niech dadzą od razu Hudgens skoro tak chce i demi lovato do soundtracku:/ Ashley Green nikt wcześniej nie znał, z żadną rolą sie nie kojarzyła i może też dlatego jest taka świetna; bez uprzedzeń, bez porównań itp... co myślicie?

LaraCrofts

NIENAWIDZĘ tych wszelkich pseudogwiazdek:/ najchętniej bym wszystkie takie wykopała z KAŻDEJ produkcji:/ za grosz rozumu i talentu:/ nie powinno się takich osób "lansować":/

Luelle

racja... mi sie Ashley Green najbardziej podobala, ale Robert tez wyszedl bardzo fajnie i wiarygodnie....bo nie kojarzylam wtedy ze gral w harrym potterze :)

ale jak bedzie soundrack z ktorakolwiek pseudogwiazdka...to nie wiem co zrobie....

bubinkam10

dajcie spokój, Vanessa Hudgens?! To już od razu Paris pozwolić zagrać sporo tak chce...?

LaraCrofts

myślę, że nam tego nie zrobią. Że Chris nam tego nie zrobi. Nie będzie szmat w soundtracku i filmie:(

ocenił(a) film na 4
Luelle

pogubiłam się. nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałam. chcesz powiedzieć, że dodanie znanej Dakoty Ci nie pasuje, czy, że okropne by było, gdyby w filmie pojawiły się Vanessy, Hannah itp.? gdyby kogoś takiego dali... zorganizowałabym międzynarodowy protest pod domem reżysera :)

LeaMao

L chodzi o Vanesse Hudgens - zdecydowanie ONA to największa pomyłka dla takiej produkcji:/