A mnie interesuje zakonczenie 4 części, jest happy end? Sama właśnie przeczytałam 3 książki, ale czwarta nie jest nigdzie dostepna, więc zakonczenie czawrtej mnie interesuje.
Ania,jak chcesz to ci prześlę "Przed świtem".Tylko podaj maila...
Bo tutaj lepiej nie zdradzać zakończeń...Niektórzy wolą sami się dowiedzieć,jak to będzie;)
Jak chcą wiedzieć, to niech będzie
UWAGA - SPOILER Breaking Down
Bella wychodzi za Edwarda i zachodzi w ciążę(lekceważąc wszystkie prawa biologiczne). Ciąża jest niebezpieczna dla jej życia, bo dziecko potrzebuje krwi. Jednak Bella nie pozwala usunąć dampirka. Po parotygodniowej ciąży w czasie porodu Bella jest na granicy śmierci i Edek ratuje ją przemieniając w wampira. Jackob wpaja się w córeczkę Cullenów Nessi/Renesme(zależy kto mówi) po drodze wprasza się mnóstwo wampirów starych i nowych, a w momencie, który zapowiada rozpoczęcie się akcji wchodzi Aro z obstawa. Jednak akcji nie ma (nikogo to nie dziwi) i wszyscy żyli wiecznie i szczęśliwie poza Charlim który żył z matką Setha i Leach tylko długo i szczęśliwie. Pomimo klasycznego braku akcji i fabuły polecam przeczytanie, bo są śliczne momenty.
W drugiej czesci Bella za bardzo nie ma co sie zastanawiac Tak bardzo teskni za Edwardem ze oczywiscie..wybiera jego a Jacoba zupelnie olewa
4 czesc mozna sobie spokojnie sciagnac chocby za pomoca Emula Wlasnie tak zrobilam i czytam (jest zarowno po polsku jak i w oryginale)
Hej dziewczyny:) mam prosbe do was nie dawno obejrzalam film zmierzch i bardzo mi sie spodobal czy byly byscie takie dobre i przeslaly mi wszystkie trzy czesci na maila do przeczytania magda88-89@o2.pl Z GORY BARDZO DZIEKUJEEE!!:)POZDROWKI
Ja też bym poprosiła o te wszystkie czesci bo bardzo mi sie podobał Zmierzch . Mój e-mail to martusia9570@wp.pl
tez byłabym bardzo wdzieczna jeśliby ktos przesłal mi wszystkie części książki... Mój e-mail to kristin0@poczta.onet.eu dziekuję z góry