Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179129
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

jackob jest taaaki sexowny. moge sie zalozyc, ze teraz swiat oszaleje na jego punkcie, a edward zostanie na drugim miejscu.

ocenił(a) film na 4
Etiude

nie sądzę. lepiej się nie zakładaj. mnie strasznie irytuje i za żadne skarby bym się w nim nie zakochała. ale to kwestia gustu. nie mam na myśli to, że wszyscy lubią bardziej Edwarda, bo każdy ma prawo do swojej opinii. czytałam wypowiedzi innych i patrzyłam na rankingi. tam Ed wygrywał.

LeaMao

Ja tam wole Edzia :) Jackob mnie tak denerwowal jak czytalam ksiazki ze nie wytrzymywalam... nie dosc ze wiedzial jak Bella kocha Edwarda to i tak sie do niej przystawial i to nie jako przyjaciel.. troche nachalny ... no ale niewazne .. dla mnie Edward i tak bedzie górą !!

olcia432

Jeśli chodzi o charakter Jackoba to sie z wami zgodze, że był nachalny i irytujący, ale wyglądem przewyższa Edzia w 100% no przynajmniej w filmie będzie od niego ładniejszy, jak dla mnie ;))

ocenił(a) film na 10
Zozolka

A ja uwielbiam Jacoba za jego charakter, co do jego wyglądu to oh ja umieram. Jak zobaczyłam zwiastun to myslałam ze oszaleje.

Dominisia_fw

Ja cos czuje ze bede plakac na tym filmie :D szkoda ze nie z wami :D

olcia432

a na Jackoba to patrze tez w taki sposob ze jest mlodszy wiec dlatego tez moze mi sie bardziej Edward podoba :)

ocenił(a) film na 10
olcia432

Ja jakoś w pierwszej częśći szalałam za Edwardem, jak doszłam do drugiej utopiłam sie w Jake'u <3

Dominisia_fw

Nie utop sie za bardzo bo nie wyplyniesz ;D

ocenił(a) film na 10
olcia432

Haha jeśli byłby Jake to moge sie utopić :)

Dominisia_fw

Dla mnie Jacob zawsze będzie na drugim miejscu,bo to Edward jest tym ,,księciem z bajki',jednak w drugiej cześci wzbudził moją ogromną sympatię i nawet przez chwile pomyślałam,ze Edward mógłby nie wracac.

ocenił(a) film na 10
marth192

Ale moim skromnym zdaniem Ewdard jest dla mnie za idealny. A zadziorność Jake'a mi sie bardzo podoba.

Dominisia_fw

Nie utop sie plis bo nie bede miala z kim konwersowac i wymieniac zdania na ich temat :D

ocenił(a) film na 10
olcia432

No utopie sie w jego ramionach a z Tobą bede pisac :) hehe