jackob jest taaaki sexowny. moge sie zalozyc, ze teraz swiat oszaleje na jego punkcie, a edward zostanie na drugim miejscu.
nie sądzę. lepiej się nie zakładaj. mnie strasznie irytuje i za żadne skarby bym się w nim nie zakochała. ale to kwestia gustu. nie mam na myśli to, że wszyscy lubią bardziej Edwarda, bo każdy ma prawo do swojej opinii. czytałam wypowiedzi innych i patrzyłam na rankingi. tam Ed wygrywał.
Ja tam wole Edzia :) Jackob mnie tak denerwowal jak czytalam ksiazki ze nie wytrzymywalam... nie dosc ze wiedzial jak Bella kocha Edwarda to i tak sie do niej przystawial i to nie jako przyjaciel.. troche nachalny ... no ale niewazne .. dla mnie Edward i tak bedzie górą !!
Jeśli chodzi o charakter Jackoba to sie z wami zgodze, że był nachalny i irytujący, ale wyglądem przewyższa Edzia w 100% no przynajmniej w filmie będzie od niego ładniejszy, jak dla mnie ;))
A ja uwielbiam Jacoba za jego charakter, co do jego wyglądu to oh ja umieram. Jak zobaczyłam zwiastun to myslałam ze oszaleje.
a na Jackoba to patrze tez w taki sposob ze jest mlodszy wiec dlatego tez moze mi sie bardziej Edward podoba :)
Ja jakoś w pierwszej częśći szalałam za Edwardem, jak doszłam do drugiej utopiłam sie w Jake'u <3
Dla mnie Jacob zawsze będzie na drugim miejscu,bo to Edward jest tym ,,księciem z bajki',jednak w drugiej cześci wzbudził moją ogromną sympatię i nawet przez chwile pomyślałam,ze Edward mógłby nie wracac.
Ale moim skromnym zdaniem Ewdard jest dla mnie za idealny. A zadziorność Jake'a mi sie bardzo podoba.